Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 186 m² bez realitkyCísařova, Tehov - Tehov u Říčan, Středočeský kraj

Rezervováno
Císařova, Tehov - Tehov u Říčan, Středočeský kraj
Cena7 895 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 482 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba ve finální fázi dokončení a v zahájeném kolaudačním řízení. V případě potřeby doplnění dalších informací kontaktujte pana Karla Zitu 731 504 944.

Celková dispozice nízkoenergetické stavby je určena pro čtyř až pěti člennou rodinu s maximálním využitím prostoru bez neúčelných šikmin ve druhém nadzemním podlaží. Charakteristika celého objektu byla navržena tak, aby budoucí majitelé s dětmi měli možnost pohodlně bydlet ve skutečném RD na místo tzv. „panelákových rodinných domů“, kterých je na současném trhu nespočet.

V 1.NP je situováno zádveří, místnost pro zahradní nářadí, technická místnost, koupelna s WC, hostinský pokoj/ pracovna, obývací pokoj a jídelna s kuchyňským koutem (48,5 m2). Z obývacího pokoje je přímý výstup na zahradní terasu.

Ve 2.NP se nacházejí 3 ložnice (cca 20 m2), koupelna s WC a bidetem, WC, z chodby je přímý vstup do šatny, která slouží pro oba dětské pokoje a zároveň jako hluková bariéra.

Rodinný dům je koncipován v souladu s nejmodernějšími evropskými standardy, při použití těch nejkvalitnějších materiálů, jako jsou například plastová okna s izolačním trojsklem UW= 0,73 W/m²K (velké prosklené plochy v hlavních obytných místnostech), kondenzační kotel se zásobníkem, podlahové vytápěním koupelny a WC, komín Shiedel, příprava klimatizace, příprava na el. ovládané venkovní žaluzie atd. (viz. podrobný popis standardního vybavení).

Celý dům bude připraven pro nadstandardní systém inteligentního ovládání (s centrálním ovládacím dotykovým panelem) s možností připojení na EZS, kamerový systém, domovní video-intercom, řízení vytápění, venkovních žaluzií, příprava na závlahu, ovládání vjezdové brány a branky, apod

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445537
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha186
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.