Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 78 m² bez realitkySchwarzenberská, Praha - Jinonice

Schwarzenberská, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný byt, 2+kk, o rozloze 78m², s balkónem , komorou a sklepem. Byt se nachází ve 2.patře bytového domu (celkem 3 patra) v rezidenční čtvrťi Botanica, na ul.Schwarzenberská.

Byt má plně vybavenou kuchyň, spotřebiče: mikrovlnka, trouba a sklokeramická deska všechno Siemens , lednice a mrazák Liebherr, myčka nádobí AEG, pračka Whirlpool, digestoř. Kuchyňská linka, jako i celý byt je z velmi kvalitních materiálů. Na oknách venkovní žaluzie. Oddělená koupelna a WC, v koupelně podlahové topení, vana , sprchový kout, dvě umyvadla. Na podlahách kvalitní plovoucí podlaha. Byt má bezpečnostní dveře.

Byt spadá do městského obvodu Prahy 5, nachází se v těsné blízkosti Německé školy a parku pod Vidouli - jeden z nejvyšších pražských kopců. Místo je ideální pro aktivní odpočinek. Má výbornou dostupnost pěšky na metro B a autobusovou zastávku – Nové Butovice. Bytový dům je přirozeným způsobem oddělen od okolního městského ruchu. Přes ulici Bucharova je potom přímý nájezd na dálnici D5, díky níž jste autem na terminálu letiště Václava Havla do 15 minut jízdy. V okolí je množství komerčních objektů (Allianz, BMW, Citibank, Adidas), nákupní centrum Galerie Nové Butovice, klinika, školky a restaurace.

Volný ihned.

We are offering for rent a beautiful flat of 78m², 2 rooms including kitchenette, with a balcony, pantry, and basement storage. The flat is situated on the 2nd floor of an apartment building (total of 3 floors) in the residential part Botanica, on Schwarzenberska Street.

The apartment has a fully and beautifully equipped kitchen including; a microwave, electric cooktop and oven – all Siemens, a fridge and freezer Liebherr, a dishwasher AEG, a washing machine Whirlpool, and a kitchen cooker hood. High quality materials are used in the whole flat. There are outer blinds on the windows. The toilet is separated from the bathroom. There is a shower,a bathtub, two sinks and floor heating in the bathroom. There is quality hardwood flooring. The flat has a security entrance door.

With its location, the flat falls into municipality of Prague 5, is in close proximity to the German school and to the park Vidoule – one of the tallest Prague hills. The location is suitable for active relaxation. It is situated within walking distance from the metro and bus station Nove Butovice. The residential part is separated from the outer city noise. Using the nearby Bucharova Street, there is direct connection to the D5 highway, which will take you to the Prague international airport within 15-minute drive. Close by, there are several commercial office buildings (Allianz, BMW, Citibank, Adidas ), shopping centre Galerie Nove Butovice, medical center and restaurants. In addition, you can find a golf course, international schools – nurseries, elementary and high schools in the area.

Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445631
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.