Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 334 m² bez realitkyPříčná, Nelahozeves - Nelahozeves, Středočeský kraj

Rezervováno
Příčná, Nelahozeves - Nelahozeves, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 724 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám RD včetně pozemku v obci Nelahozeves. Jedná se o samostatně stojící zděný, částečně podsklepený RD z r. 1928 se 2 nadzemními podlažími. V 1. NP se nachází kuchyň, obytná místnost, WC, koupelna, spíž, chodba a schodiště, ve 2. NP 3 obytné místnosti a chodba. Pod štítem střechy je prostorná půda.

Zastavěná plocha 334 m2, technické vybavení standardní. Energetická náročnost budovy E. Objekt před rekonstrukcí.

RD je napojen na elektrickou energii a plyn. Topení ústřední, plynový kotel. RD napojen na vodu z vlastní studny, není vhodná k vaření a pití, jedná se o vodu užitkovou. Veřejný vodovod ukončen v předzahrádce RD. Kanalizace zavedena do stávající žumpy. Dešťové vody likvidovány vsakem na pozemku.

Pozemek o celkové rozloze 951m2 je rovinatý, oplocený, s přístupem z veřejné komunikace. Na pozemku se dále nacházejí samostatně stojící zděná garáž (zastavěná plocha 22 m2) určená pro parkování jednoho osobního automobilu a nepodsklepená kolna s prádelnou (zastavěná plocha 32 m2). Zbývající část pozemku tvoří zahrada se smíšenými porosty různého stáří a kopanou studnou s pláštěm z betonových skruží - hloubka studny 9,5 m.

Nemovitosti jsou situovány v klidné lokalitě souvisle zastavěné části obce s dobrou dopravní obslužností (železniční i autobusová zastávka v okruhu cca 5 min pěší chůze, nájezd na dálnici D8 ve směru do Prahy ve vzdálenosti cca 5 km). V obci je krásný zámek, škola, školka, marina. V blízkosti obce ve vzdálenosti 6 km se nachází zámek Veltrusy s rozsáhlým zámeckým parkem a dančí oborou.

Vhodné místo pro rodiny s dětmi se vztahem k přírodě.

Dohoda o ceně možná. RK nekontaktujte. Pouze e-mailové nabídky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445721
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha334
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.