Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 312 m² bez realitkyRozseč nad Kunštátem - Rozseč nad Kunštátem, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Rozseč nad Kunštátem - Rozseč nad Kunštátem, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena750 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 181 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nemovitost pochází z roku 1889 a v některých pramenech se uvádí jako rodný dům Františka Halase a nalézá se při místní komunikaci. Jako celek je to na východní straně izolovaná stavba s odstupem od sousední stavby. Byla to původně malá zemědělská usedlost s obytnou částí, na kterou bezprostředně navazoval objekt stáje, chléva a stodola. Naproti bývalému chlévu je suchý záchod. Na malém, zdí uzavřeném dvorku je položen lomový kámen. Za stodolou se nachází malá zahrádka přístupná ze dvorku nebo z místní komunikace. Objekt je jednopodlažní. Střecha je sedlová, pokrytá nad obytnou částí kanadským šindelem, nad ostatními částmi objektu je původní betonová taška. Základy chalupy jsou kamenné, objekt je částečně podsklepený dvěma sklepy, plocha obou je cca 12 m2. Výška stropu ve sklepích je cca 1,6 m. V jednom ze sklepů je umístěn hlavní uzávěr vody.

Stěny jsou vyzdívané v tloušťce 60 cm s vápennými omítkami. Okna jsou dřevěná kastlová, původní. Vchodové dveře jsou dřevěné s nátěrem. Obytná část je z roku 1889, tj. 127 let stará a částečně rekonstruována a průběžně udržována. Projektová dokumentace od objektu není k dispozici. Obytná část má 4 obytné místnosti.

V objektu je zavedena elektřina a voda. Plyn zde není, ale je zde možnost napojení, je přiveden k domu, ale bez HUP. Objekt je vybaven jímkou (suché WC v objektu), určenou k vyvážení, v obci není veřejná kanalizace. Vytápění je na tuhá paliva. V obytných částech je prkenná podlaha. V kuchyni se nachází původní funkční udírna, která byla hojně využívána. Chalupa se prodává kvůli nedostatku času.

Virtuální prohlídka objektu: https://roundme.com/tour/95845/view/244409/

Prostor chalupy tvoří předsíňka – z ní vstup do kuchyňky oddělené dveřmi, kuchyňka má dvě okna. Z ní se vstupuje do obývacího pokoje, ložnice, oddělené dveřmi, rovněž s oknem. Z obývacího pokoje se projde dveřmi do druhé ložnice s okny. Ve všech místnostech jsou dřevěné, prkenné podlahy.

Celkově jde o udržovanou nemovitost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445738
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha312
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.