Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 107 m² bez realitkyKoulova, Praha - Dejvice

Koulova, Praha - DejviceVybaveno
Cena8 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 278 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji velice pěkný byt 3+1 (vč. obytné haly) v 1.patře cihlového domu v Dejvicích. Byt je po celkové nákladné rekonstrukci (vše nadstandardní provedení). Skládá se z obytné vstupní haly, šatny, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, pokoje, veliké koupelny s vanou, sprchovým koutem a WC, druhého samostatného WC, balkónu, 2x sklepa v suterénu domu. Na podlahách bytu jsou dřevěné vlýsky a keramická dlažba. Součástí vybavení bytu je nová kuchyňská linka se spotřebiči, zařízená šatna, vestavěné skříně. Vytápění je dálkové. Dům disponuje velice pěknou, udržovanou zahradou, kterou užívají všichni vlastníci bytů. Velkou výhodou je lokalita - dům je cca 200 m od známého hotelu (dříve tzv. Internacional v Podbabě). Stanice metra Dejvická je vzdálena 2 zastávky tramvaje.

Video prohlídka na vyžádání - pouze Vážní zájemci, bez RK!!!

For sale very nice apartment 3+1 (incl. the living hall) on the 1st floor of the brick house in Dejvice. The apartment is completely renovated. It consists of a residential entrance hall, cloakroom, living room, kitchen, bedroom, room, large bathroom with tub, shower and toilet, second separate toilet, balcony, 2x cellar in the basement. The floors of the apartment are wooden blocks and ceramic tiles. Features include a new kitchen with appliances, equipment closet, built-in wardrobes. Heating is remote (central heating). The house has a very nice, well-kept garden, which they use all flat owners. The big advantage is the location - the house is about 200 meters from the famous Hotel (formerly called. Internacional in Podbaba). Dejvicka metro station is 2 tram.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445801
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha107
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.