Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 21 m² bez realitkyHavlišova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Havlišova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízíme výhodně k pronájmu 1 "zrcadlovou" místnost velikosti 21m2, vhodnou např. na: cvičení jógy, kalanetiku, pilates, meditaci, atd. (ne aerobik či jiné "hlučnější" aktivity).

Je součástí nově vznikajícího studia zdraví (4 hlavní místnosti + příslušenství), které bude v provozu od listopadu 2016.

Ve studiu budou masáže, výživové poradenství, manikura či kosmetika. K dispozici je sociální zařízení, lze využít společnou recepci. Místnost byla dříve ke cvičení již využívána.

Je možné si místnost PRONAJMOUT JEN NA VYBRANÉ HODINY v týdnu (i o víkendu), za cenu cca 130-300 Kč/hod. dle počtu hodin (tj. není nutné platit místnost na celý měsíc). Pronájem možný již od listopadu. Zálohy na energie 500 Kč měsíčně, při využití méně měsíčně cena dle domluvy.

POZOR! I ve svém zájmu (aby studio fungovalo co nejlépe) Vám můžu na cvičení zdarma doporučit i mé klienty z masáží (mám jich hodně, ptají se mě často právě i na cvičení). Tj. tito klienti doporučení mnou Vám ev. můžou zaplatit část nebo dokonce i celý nájem! Hledám někoho, kdo má na různá cvičení oprávnění a rád cvičí, s pozitivní náladou :-)

Cílem studia je nabídnout více služeb v oblasti zdraví, krásy, péče o tělo...

Studio se nachází v Brně-Králově Poli, má výbornou dostupnost na MHD Semillaso (200 metrů) a od vlakového nádraží Brno-Královo pole (600 metrů).

V případě jakýchkoliv dotazů mne kontaktujte,

děkuji.

Dufková.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445862
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha nebytového prostoru21
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.