Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyPoříčí, Blansko - Blansko, Jihomoravský kraj

Poříčí, Blansko - Blansko, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 507 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt je velikosti 2+1 a celkové ploše 56 metrů čtverečních. Nachází se ve 3. patře (ze 4) menšího bytového domu ve velmi klidné části nedaleko centra města Blanska. Byt prošel celkovou velkou rekonstrukcí v r.1998, výměnu oken za plastová v r.2006 a drobnějšími následnými úpravami. Stav bytu je velmi dobrý. Byt nemá balkon, ale 2 velké pokoje se samostatným přístupem z chodby. 3 okna jsou orientovaná na západ s výhledem na zatravněnou plochu před domem (dříve sloužící jako dětské hřiště) a je umístěn ve velmi klidném prostředí nedaleko centra města. Do bytu je přivedena přípojka VDSL (pro pevné vysokorychlostní připojení 40 Mb/s) pro PŘÍSTUP K INTERNETU . Při volbě internetu UPC je možno využít koaxiální kabel do bytu. Parkování automobilů je možné na parkovišti, které je společné pro 3 sousední domy a nachází se ve slepé ulici přímo u domu.

Zařízení bytu aktuálně : kuchyňská linka, v dětskéím pokoji studentský nábytek ASKO a patrová postel, v pokoji sklápěcí manželská dvojpostel.

Dům je ve velmi dobrém stavu. Postaven byl v r.1970

• Nejedná se o panelový dům, při stavbě byly použity "blokopanely" s výstavbou tradičně jako cihlový dům

• Dům má 4 patra a 2 samostatné vchody po 12 ti bytech (takřka identických rozměrů) s tím, že v každém patře mají 2 krajní byty 2 pokoje orientované na východ i jeden pokoj na západ (krajní byty mají vždy balkon), a střední byty, které mají všechny 3 místnosti orientované na západ, s absencí balkonu (což je však vyváženo zvětšeným pokojem).

• Dům je celopodsklepený a v suterénu se nachází mimo SKLEPNÍCH KÓJÍ pro každý byt a předávacích stanic tepla i společné místnosti jako - KOČÁRKÁRNA (jedna pro každý vchod, tj.pro 12 bytů), SUŠÁRNA (jedna pro každý vchod, tj.pro 12 bytů) - od těchto dvou společných místností mají obyvatelé domu klíče. Další společné místnosti - MANDLOVNA a PRÁDELNA jsou aktuálně nepoužívané a čekají na využití v budoucnu.

• Dům má rekonstruovanou střechu valbového tvaru tvořenou dřevěnými nosníky a plechovou střešní krytinou

• Dům má společnou TV anténu (STA) která do jednotlivých bytů rozvádí zcela zdarma TV signál stávajících českých multiplexů (aktuálně cca 30 TV programů).

• Všechny okna a dveře společných prostor jsou po rekonstrukci - plastová

• Vytápění domu je řešeno formou Centrálního zásobování tepla, kdy v každém vchodu domu je předávací stanice distribuující teplo do jednotlivých bytů. Na všech otopných tělesech v domě jsou nainstalovány termostatické hlavice.

• Od r.2005 jsou všechny byty v domě v osobním vlastnictví a je založeno Společenství vlastníků bytových jednotek. Správu domu zajišťuje na základě smlouvy SBD Macocha.

• Aktuálně je na účtu SVJ naspořeno přes 1.5 milionu Kč (tedy cca 60 tis.Kč na každý byt) a tyto peníze budou využity na celkové zateplení domu (zpracovává se projektový a cenový návrh a o realizaci bude jednáno na shromáždění vlastníků.)

Cena je platná při přímém prodeji mimo Realitní kancelář. Daň z nabytí nemovitosti platí kupující. Cena za prodej bytu v osobním vlastnictví, bez jakýchkoliv věcných břemen a zástav. Byt je volný ...

v případě podpisu smlouvy o smlouvě budoucí je možné - do doby zajištění úvěru na byt ze strany zájemce i dočasný pronájem

Detailnější popis pokojů :

Vstupní dveře (byt je prostřední ze 3 bytů na patře) ústí do CHODBY, ze které je přístup do jednotlivých místností domu. Na chodbě je umístěna zády ke stěně sousedící s chodbou SKŘÍŇ barvy buku hloubky 40 cm a výšky 264 cm až ke stropu dělená na 4 díly - 1x 60 cm horní a spodní skříňka a mezi nimi věšák na kabáty a pak 3x skříň 50 cm široká pro ukládání obuvi a dalších domácích věcí. Naproti skříni je na stěně mezi dveřmi na WC a vchodem do kuchyně nalepeno na sádrokartonové příčce velké ZRCADLO šířky 160 cm a výšky 195 cm zakončené na horní straně rampou s bodovým osvětlením. Na podlaze je položena plovoucí podlaha. Na rohu stěny vlevo od vstupních dveří se nachází polička na klíče a na stěně přidělaný Telefon (O2) a domovní telefon pro spojení s vchodem do domu.

• Z chodby se vstupuje přímo do KUCHYNĚ, do které nejsou nainstalovány dveře, ale vchází se prostorem s obloukem nahoře. Po pravé straně se nachází KUCHYŇSKÁ LINKA délky 2.44 metru (nejprve vestavná trouba Mora s vestavěnou deskou na vaření plynem, nad nimi digestoř s vlastním motorem a osvětlením, kdy je možno využít i motor odsávání ve stupačce, což zvýší výkon odsávání. Dále se nechází nerezový dřez s chromovou vod.baterií a zbatek je kuchyňská deska. Zabudovaná je i myčka Bosch šířky 60 cm. Výška pracovní desky je zvýšena na 95,5 cm. Horní skříňky jsou výšky 105 cm a hloubky 34 cm. Pod horními skříňkami je instalované osvětlení zářivkou). Oproti kuchyňské lince je instalovaná sekce spodních skříněk s pracovní deskou délky 244 cm a šířky jen 25 cm pro ukládání kuchyňského nádobí. v JÍDELNÍ ČÁSTI je umístěna v rohu skříňka 70x70 cm na které je umístěna TV - s přípojkou na domovní STA rozvod. Naproti, v rohu u okna, pak klasická vestavná SPÍŽ o vnitřním prostoru 55 x 60 cm a výšce až ke stropu 264 cm. Na podlaze v kuchyni je před kuch.linkou dlažba a v jídelní části lino.

• KOUPELNA se nachází za posuvnými dveřmi, přístupná z kuchyně, a je rekonstrukcí změnšená, aby se zvětšila plocha jídelní části kuchyně. Je rozměrů 120 x 165 cm , ve které se nachází oproti vstupu umývadlo se zrcadlem a osvětlením a v levé straně vana 120 cm se závěsem užívaná jako sprchová část. Na podlaze je dlažba stejného odstínu jako před kuchyňskou linkou.

• WC je klasických rozměrů, řešeno jako samostatná místnost přístupná z chodby.

• POKOJ 1 přístupný z chodby vlevo se dnes užívá jako OBÝVACÍ POKOJ a současně jako LOŽNICE, k čemuž slouží i nainstalovaná sklopná dvojpostel, která po zvednutí vypadá jako skříň - odstínu olše. Sklopná postel je velmi praktická a v případě zájmu může zústat zachovaná v bytě. na podlaze je instalována plovoucí podlaha stejného odstínu jako na chodbě.

• POKOJ 2 přístupný z chodby vpravo se dnes užívá jako DĚTSKÝ POKOJ, kde podél jedné stěny je instalována velká vestavná skříň šířky 400 cm, výšky 265 cm a hloubky 60 cm - objem skříně je tedy úctihodných 6,3 kubických metrů. Na podlaze je položeno lino. Dnes je tento pokoj užíván jako dětský pro 2 dospívající děti a je tu nábytek sestávající ze 2 postelí (nad sebou, ale ne klasicky ale do rohu), 2 pracovních stolů a několika skříněk - v případě zájmu je možno se domluvit na ponechání této sestavy v bytě.

• OKNA Z BYTU jsou 3 - rozměrů 210 cm šířka a 160 cm výška a všechna jsou orientovaná na světovou stranu - západ. Okna jsou bílá plastová, po rekonstrukci. Z oken je výhled na travnatou plochu a na sousední identický dům nacházející se ve vzdálenosti 50 metrů. Dále pak na les pod Hořicemi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445978
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.