Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyPavla Beneše, Praha - Letňany

Rezervováno
Pavla Beneše, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 700 Kč

+ Poplatky za služby6 748 Kč


Pronájem novostavby MEZONETOVÉHO nízkoenergetického bytu 3+kk (87 m2) s balkónem (6 m2), rozlehlou terasou s pergolou (53 m2) na střeše domu a krytým parkovacím stáním.

Pronajmeme krásný, světlý, nově postavený mezonetový byt v Letňanech v blízkosti metra C Letňany, se zastávkou autobusů přímo u domu s vyhrazeným parkovacím místem přímo u vchodu do domu.

Mezonetový byt s výtahem se nachází ve 4. a 5. nadzemním podlaží architektonicky zdařile řešené novostavby nízkoenergetického domu s dostatečným prostorem pro okolní zeleň. Byt je charakteristický svým bukovým schodištěm a prémiovými interiérovými dveřmi a kvalitními laminátovými podlahami imitujícími dřevo a vyniká prostornou terasou o ploše 53 m2 (!) na střeše domu. Z každé obytné místnosti je samostatný výstup na balkón či terasu.

Z terasy se otevírá zajímavý výhled do okolí a současně nabízí intimní a krytý prostor pro setkávání. Projekt terasy je připraven na umístění vířivého vyhřívaného bazénu pro chvíle relaxace a pohody. Ve spojení s plánovanou fotovoltaickou elektrárničkou, kterou lze umístit na střechu obývacího pokoje (tak, aby nebránila výhledům), lze snížit náklady na elektrickou energii i vytápění bazénu na minimum.

Do bytu se vchází ze společné, přirozeně osvětlené chodby. Prostorná hala s laminátovou plovoucí podlahou dekoru dub je vybavena vestavěnou skříní a dále praktickým úložným prostorem pod schodištěm. Z haly se dále vchází na WC, do koupelny s vanou, umyvadlem a pračkou a dále do dvou samostatných pokojů 14 m2 a 16.4 m2. Oba pokoje mají vlastní výstup na společný balkón 6,3 m2 a jsou opět vybaveny novými vestavěnými skříněmi s promyšlenou ergonomií a praktickým vnitřním vybavením.

Z haly a společné předsíně vede dřevěné masivní schodiště do hlavního obytného prostoru. Ten sestává z kuchyňského a jídelního koutu, obývacího pokoje, druhé koupelny projektované m.j. pro venkovní vířivý bazén (sprcha, závěsné WC, umyvadlo) a dvou výstupů na terasu. Jeden výstup je směrem od koupelny a jídelního koutu do intimnějšího prostoru terasy s pergolou (například k venkovnímu bazénu a venkovnímu jídelnímu stolu). Druhý výstup vede na prostornou jižní stranu terasy, která svou celkovou výměru 53 m2 poskytuje dostatečný prostor pro grilování, venkovní párty, posezení, dětský koutek apod.

K bytu je možné pronajmout i druhé garážové stání přímo v přízemí domu.

Aktuálně se dokončují koupelny (2y), toalety (2x), vestavěné skříně (3x) a kvalitní kuchyně včetně spotřebičů.

Byt bude k nastěhování cca za měsíc.

POPLATKY:

Uvedená výše poplatků zahrnuje veškeré společné služby (správa domu, výtah, elektrika, úklid, odpad, fond oprav, údržbu zeleně apod.) a dále VEŠKERÉ poplatky za energie (teplo, teplá užitková voda, elektrika, vodné a stočné). Zálohy na energie jsou nastaveny spíše pesimisticky a budou účtovány dle skutečné spotřeby. Vzhledem k novostavbě a nízkoenergetickému charakteru budovy dochází k minimálním ztrátám a při ekologickém využívání TUV se dá dosáhnout významné úspory z uvedené ceny.

INTERNET a TV:

Do domu je zaveden optický kabel, který umožňuje připojení k internetu až rychlostí 300 Mbps (s cenami od 219 Kč/měsíc), příjem až 105 TV kanálů (od 151 Kč/měs) a dále využití služeb jako je videotéka či telefon.

V OKOLÍ:

V docházkové vzdálenosti se nachází Obchodní centrum Letňany s veškerým možným vyžitím včetně multikina, aquaparku s fitness centrem, saunou, soláriem a sálem pro aerobic.

K výhodným nákupům lze využít nákupní centrum GLOBUS Čakovice, které se nachází pouhé 2 km od domu.

Novostavba se nachází u centra starých Letňan se zástavbou rodinnými domy nedaleko Výstaviště Letňany. Přímo proti domu se nachází školka a dále v okolí naleznete veškeré potřebné občanské vybavení.

DOPRAVA:

Autobusem, který má zastávku přímo u domu je možné se dostat nejen na nejbližší zastávku stanice metra C Letňany, která je v případě potřeby v dosahu i pro pěší, ale případně i Prosek, Libeň, Malešice, Skalku, Zahradní město, Černý most apod.

Pro další směry lze využít zastávky autobusu na ulici Tupolevova: Nádraží Holešovice, Palmovka, Dolní Počernice, Ďáblice, Jižní město.

Autem s využitím teplické dálnice D8, tunelu Blanka a nájezdů na pražský okruh, ideální pro směry Mladá Boleslav a Hradec Králové, ale i další.

Vůz je možné parkovat na vyhrazeném parkovacím stání (lze pronajmout samostatně až dvě místa), nebo na veřejném parkovišti u domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445983
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.