Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyJana Růžičky, Praha - Kunratice

Jana Růžičky, Praha - KunraticeMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nezařízený, světlý byt k pronájmu 3+kk (82m²) ve 4.patře novostavby v Praze 4, Kunraticích. Byt je v sousedství luxusní čtvrti a Kunratického lesa. Byla provedena rekonstrukce kuchyně a koupelny, celý byt je čistě vymalován. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, balkonu, 2 ložnic se samostatným vstupem, koupelny, šatny a oddělené toalety. Kuchyňská linka je nová, moderní, prostorná se všemi spotřebiči. Dále k bytu náleží velký sklep a přístup do kolárny. Ve vnitrobloku je dětské hřiště. V blízkosti škola, školky, obchudky, služby, restaurace, vstup do kunratického lesa, parky, hřiště. Dopravní dostupnost - pouze 2 zastávky od metra C Chodov, lze i procházkou parkem. Parkování možné na ulici v okolí domu.

Unfurnished 2BR apartment on the 4th floor of recent panel building in Prague 4 close to luxury residential area and Kunratice forest. The flat consist of open space living + kitchen, 2 bedrooms, balcony, cloakroom, total area of 82 sqm, The apartment has new kitchen and bathroom. Kitchen is spacious with all appliances. Furthermore, the apartment has a large cellar and access to the bikes storage room. In the courtyard is green playground for kids and quiet sitting area. Very near are schools, kindergartens, shops, services, restaurants, entrance to Kunratice forest, more parks and playgrounds in the neighborhood... The accessibility - walking distance or 2 bus stops to Westfield shopping mall and metro C Chodov. Parking on the street possible (underground parking might be found from another owners).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446045
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Kunratického lesa
🚶 135 m (2 min)
PoštaV Parku
🚘 1 742 m (4 min)
Obchod
🚶 39 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 584 m (4 min)
RestauraceCafé Zátiší
🚶 310 m (4 min)
LékárnaLékárna Flora
🚶 90 m (1 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Jižní Město
🚶 227 m (3 min)
Mateřská školaPlay Wisely
🚶 100 m (1 min)
SportovištěFitness Star
🚶 548 m (7 min)
Hřiště
🚶 163 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.