Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyU Elektrárny, Praha - Holešovice

U Elektrárny, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Po dobu tří měsíců. případně obnovitelné. Ponechte prosím "3 měsíce" a facebookové a telefonní číslo v předmětu odpovědi Angicky lepsi.

Přesun nákladů je první měsíční nájmy a jeden měsíc kauce. Plně zařízený byt / byt v cihlovém domě s výtahem

Velký jedna ložnice s prostorným obývacím pokojem a velkou ložnici. jsou zde 2 balkony, přední a zadní (2 + kk-2xlodzie) a dva různé pohledy. K dispozici je pračka, kuchyň s mikrovlnnou troubou a pravidelné sporákem, troubou a lednicí. Kachlová koupelna s vanou se sprchovou hadicí a samostatné WC pokoj s záchodě. V bytě Spí 3-4 osoby. Nachází se dvě minuty chůze od severního vlakového nádraží, nádraží Holešovice. A 2 minuty chůze na metro "Nádraží Holešovice" Stanice také.vlak CD K dispozici jsou 3 tramvajové linky dvě minuty chodí, 6, 17, 12, stejně jako meziměstské autobusové nádraží. V centru města, Václav Sq. (Vaclaske Namesti) je čtyři zastávky, osm minut metrem. K dispozici je také čerpace stanice s 24 hodinovou samoobsluze, kde taxi pobyt za rohem. To je nádherné okolí, nazvaný Holešovice a největší park Stromovka a Vltava se nachází 5 minut chůze. Obrovská Veletržní uměleckého muzea je deset minut pěší chůze. Zatímco tam jsou turisté zde jako všude ve městě, tato oblast není overun s nimi, stejně jako v hlavních turistických oblastech. Vynikající dopravní situace je ideální pro objevování města, země a kontinentu. Existuje mnoho rychlíky do velkých měst, a to uvolňující, aby bylo možné vrátit z výletu a mají svůj dům přes ulici od vlakového nebo autobusového nádraží.

Posilat Vase facebook a telefon, prosim vas a jak dlouho zustanate v praze.

3 month sublet. Possibly renewable .Please leave "3 month" and facebook and telephone number in subject line of reply

. Move in cost is first months rent and one month deposit. Fully furnished apartment/flat in a brick building with an elevator

A large one bedroom with a spacious living room and a large bedroom. there are 2 balconies, front and back (2+kk-2xlodzie) and two different views. There is a washing machine, kitchen with microwave and regular stove, oven and fridge. A tiled bathroom with a bathtub with a shower hose and a separate WC room with the lavatory. The apartment Sleeps 3-4 people. Situated a 2 minute walk to the metro and long distance train "Nadrazi Holesovice" station also. There are 3 tram lines two minutes walk, the 6, 17, 12 as well as a long distance bus station. 2 night trams are also 2 minute walk, 93 and 94.The center of town, Wenceslaus Sq.(Vaclaske Namesti) is four stops, an eight minute metro ride. There is also a gas station with a 24 hour convenience store where the taxis stay around the corner. This is a wonderful neighborhood, called Holesovice, and the largest park Stromovka and the Vltava river are a 5 minute walk. The huge Veletrzni art museum is a ten minute walk. While there are tourists here as everywhere in the city, this area is not overun with them, like in the main tourist areas. The outstanding transport situation makes it perfect for exploring the city, the country and the continent. There are many express trains to the major cities and it's relaxing to be able to come back from an excursion and have your house across the street from the train or bus station.

Please leave facebook and telephone number and how long you will be staying in Prague

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446052
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.