Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 138 m² bez realitkyZlončice - Zlončice, Středočeský kraj

Zlončice - Zlončice, Středočeský kraj
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 444 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej precizně provedené novostavby nízkoenergetického rodinného domu 138 m2, pozemek 984 m2

Prodej precizně provedené a architektonicky velice zdařile řešené novostavby nízkoenergetického rodinného domu o dispozici 5+kk se dvěma koupelnami, východně až jihovýchodně orientovaným balkónem v podkroví a terasou s pergolou v 1NP.

Dům dispozičně umožňuje komfortní rodinné bydlení, zařízení domácí kanceláře i hostinského pokoje.

Podrobnosti:

Vstup do domu je z jihozápadní strany směrem od komunikace. Vstupuje se do zádveří. Ze zádveří se vstupuje do chodby, ze které jsou přímo přístupné všechny místnosti v přízemí a schodiště do podkroví. Jedná se o pokoj, koupelnu s vanou a WC, úložný prostor pod schodištěm a hlavní obytnou místnost – obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a výstupem na terasu se zastřešenou pergolou (ve výstavbě).

Schody do podkroví se přijde do středové chodby, ze které jsou přístupny tyto místnosti: prostorná ložnice, dispozičně oddělená od dalších dvou pokojů se společnou terasou a dále koupelna se sprchovým koutem a WC.

V přízemí i podkroví je instalováno podlahové vytápění s centrální akumulační nádobou s plovoucím bojlerem na ohřev teplé užitkové vody prostřednictvím elektrických topných těles s regulovaným výkonem až 15kW a s přípravou na připojení dalších zdrojů tepla. Obě koupelny jsou navíc osazeny otopnými žebříky.

Rodinný dům je řešen jako zděná stavba s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Jako zdicí materiál nosných stěn i příček je použit stavební sytém Porfix. Zateplení svislých konstrukcí je realizováno pomocí polystyrenu s finálním fasádním systémem. Precizně je zateplena fasáda, střecha i vnější a vnitřní špalety kolem oken a dveří.

Systém vytápění a ohřevu TUV je řízen kvalitním regulačním systémem Siemens, který umožňuje libovolné rozšíření v budoucnosti (regulace teploty v jednotlivých místnostech, připojení dalších zdrojů tepla, připojení záložního zdroje UPS apod.)

Koncepce domu, systému vytápění, regulace a stavební připravenost počítá s možnou realizací úsporných a ekologických systémů vytápění. Příprava je provedena pro instalaci krbové vložky, kamen či kuchyňského sporáku s teplovodním výměníkem v hlavní obytné místnosti v 1NP, pro připojení teplotního čerpadla vzduch-voda/země-voda/voda-voda a pro připojení solárních kolektorů. Sklon i orientace střechy je rovněž vhodná pro instalaci fotovoltaické elektrárny, která může doplnit energetickou nezávislost domu. Elektroinstalace pro připojení elektrárny je připravena.

Odvod dešťové vody je realizován do dvou vsakovacích jímek s možností vybudování nádrže na dešťovou vodu pro její následné využití k závlaze zahrady a jiným užitkovým účelům.

Dům je napojen na inženýrské sítě: elektřina, vodovod, kanalizace.

Zpevněná přístupová cesta realizovaná betonovou zámkovou dlažbou. Oplocení pozemku je realizováno pletivem na ocelových sloupcích.

Pro parkovaní na pozemku je ideální využít a zpevnit plochu o výměře až cca 22 x 6 m, která se nachází vlevo od přístupové cesty pro pěší. Tím se dle dispozičního řešení získá pohodlné parkovací stání pro cca 5 i více vozů a současně i jinak využitelná zpevněná plocha (například pro dětské hry), která nezasahuje do prostoru zahrady.

V místě je nové veřejné dětské hřiště.

V současné době je dům nabízen bez vnitřních úprav, které budou realizovány dle individuálního přání a výběru provedeného novým majitem. Jedná se zejména o kuchyňskou linku, obklady, dlažby, sanitu, podlahové krytiny a případné barevné či lazurové výmalby (v uvedené ceně je dům v základní bílé výmalbě). Tyto dokončovací práce budou realizovány na základě předem definovaných cen práce za m2, ke kterým bude připočtena cena materiálu a doprava. Realizovat tyto dokončovací práce je podmínkou prodeje domu. Chceme vše dokončit ve vysoké kvalitě a s precizností , s jakou je realizována celá stavba.

Po dohodě je možné realizovat i libovolné další zákaznické úpravy a práce dle představ nového majitele.

S případným financováním prostřednictvím hypotečního úvěru rádi pomůžeme.

Místo:

Zlončice, PSČ 278 01 (Nové Zlončice u Chvatěrub)

Pro individuální prohlídku exteriéru domu: dům se nachází mezi domy č.p. 220 a 158 v obci Zlončice (Nové Zlončice u Chvatěrub). Vzhledem k novovýstavbě a postupné kolaudaci RD nemusí být č.p. dohledatelné ve všech navigacích. Doporučujeme použít www.mapy.cz a zde pro navigaci zadat adresu sousedního domu: Zlončice 158.

Dopravní dostupnost:

Vozem: na metro Kobylisy po D8 (19km) nebo silnici II. třídy č. 608 (17km) za cca 20 minut.

BUS a vlak: zastávka autobusu cca 300 m od domu v obci Chvatěruby i Zlončice. Spojení do Prahy busem na metro Kobylisy nebo vlakem na metro Nádraží Holešovice.

Občanská vybavenost Chvatěruby:

Základní škola a mateřská škola Chvatěruby http://www.skolachvateruby.cz/skola/uvod/informace

Potraviny, restaurace, služby, turistické centrum, zámek , jízdárna, koňské ranče atp. viz. http://www.chvateruby.cz

Občanská vybavenost Zlončice:

Fotbalové hřiště, Staročeská hospoda, zahradní občerstvení, více viz http://www.obeczloncice.cz

Technické parametry:

Typ nemovitosti: rodinný dům

Poloha domu: samostatný

Dispozice: 5+kk

Typ budovy: zděná (Porfix), nízkoenergetická

Typ vlastnictví: osobní

Zařízení: bez vybavení interiérů

Energetická náročnost: B – velmi úsporná

Podlaží: 1NP + podkroví

Balkón: 2,6 m2

Parkování: 5

Terasa: 14 m2 (lze rozšířit)

Zastavěná plocha: 89 m2

Obestavěný prostor: 571 m2

Obytná plocha: 100 m2

Podlahová plocha: 138 m2

Plocha pozemku: 984 m2

Inženýrské sítě: přípojka NN, tlaková splašková kanalizace napojená na gravitační kanalizaci, voda z veřejného vodovodního řádu

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446134
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha138
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.