Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 180 m² bez realitkyModřanská, Praha - Hodkovičky

Modřanská, Praha - HodkovičkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné216 Kč

+ Poplatky za služby64 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu až 180 m2 atraktivních kancelářských prostor v 1. patře privátního areálu s kontrolovaným přístupem a vjezdem pro parkování osobních vozidel. Vyzdívaná skeletová konstrukce umožňuje variabilní uspořádání kanceláří, včetně vytvoření dílčích multifunkčních celků i zcela otevřeného prostoru ca 12x6 metrů. Kanceláře nejsou vybaveny nábytkem.

Objekt je zateplen. K disposici jsou všechny potřebné služby pro provoz, nadstandardně vybavené sociální zařízení, rozvod strukturované kabeláže, parkovací stání krytá (1000Kč/měsíc) i nekrytá(500Kč/měsíc).

Areál je velmi výhodně umístěn jak co do prostředí (klidné místo, vzrostlá zeleň, soukromí), tak i z pohledu dopravní obslužnosti(rychlé tramvajové spojení s centrem města s možností přestupu na metro, variabilní autobusové spojení MHD s napojením na metro B,C. Zastávka tramvají i autobusů 120 metrů od areálu.

Vjezd do areálu přes elektronicky ovládanou bránu. Přístup v nočních hodinách a ve dnech pracovního klidu je možný a kontrolován ostrahou sídlící v sousedním objektu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446240
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha kanceláře180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.