Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+kk • 470 m² bez realitkyVodárenská, Ostrava - Krásné Pole, Moravskoslezský kraj

Vodárenská, Ostrava - Krásné Pole, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné48 000 Kč

+ Poplatky za služby15 500 Kč


Pronájem nadstandardního rodinného domu 7+KK s dvojgaráží, krytým bazénem s protiproudem, saunou, vířivkou a oplocenou zahradou s okrasnou výsadbou. K bydlení pro nejnáročnější klientelu. Dům má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Celková obytná plocha 470m2, plocha zahrady 583m2. Dům částečně zařízen nábytkem, kuchyně s elektrospotřebiči, kamerový systém s vnitřními i venkovními kamerami, centrální vysavač, EZS s možností napojením na PCO, rozvod internetu, Wi-Fi i SAT, audiorozvody . Dům je klimatizován, vytápěn tepelným čerpadlem.

I.NP - kuchyň spojená s jídelnou a velkým obývacím pokojem, prádelna, WC se sprchovým koutem, bazén, sauna, dvojgaráž,prádelna,hala.

II.NP - hlavní ložnice s terasou 40m2 a samostatnou koupelnou, další 3 ložnice, šatna, koupelna a WC.

Lukrativní lokalita ve vilové čtvrti, několik minut jízdy od Ostravy Poruby, perfektní občanská vybavenost. Preferujeme dlouhodbý pronájem. K nastěhování od 3/2019, v případě domluvy.

V případě dohody možný i prodej nemovitosti.

Zálohy na služby měsíčně ve výši Kč 15 500,- ( z toho záloha na elektrickou energii Kč 14 000,-/měsíc, záloha na vodu Kč 1 000,-/měsíc, záloha na internetové připojení Kč 500,-/měsíc ).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446288
Dispozice7+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha470
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.