Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyBlšanecká, Praha - Uhříněves

Rezervováno
Blšanecká, Praha - UhříněvesVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 1+kk o celkové výměře 37,6 m2 (plocha bytu 33 m2, balkon 4,6 m2) s balkonem orientovaným do zeleně. Byt se nachází v prvním (a zároveň posledním) patře novostavby a je orientován na slunnou jihovýchodní stranu. K bytu náleží také jedno garážové parkovací stání v ceně pronájmu, navíc je možné využít společnou kočárkárnu.

Bytový dům se nachází v klidné lokalitě, která zároveň nabízí velmi dobrou dostupnost MHD do centra města - ze 750 metrů vzdálené vlakové stanice Praha-Uhříněves se dopravíte do stanice Praha-Hlavní nádraží za 20 minut. Z autobusové zastávky vzdálené 550 metrů se pak dopravíte na metro Háje linky C za 7 minut.

Byt je vybaven moderní na míru stavěnou kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednička s mrazničkou, elektrický sporák s varnou deskou, mikrovlnná trouba), barovým stolem s chytře řešenými úložnými prostory, součástí jsou také barové židličky a další skříně, osvětlení v obývací místnosti je řešeno úspornými LED diodami. Na chodbě se nachází prostorná vestavěná skříň a botník. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, skříňkami se zrcadlem, k dispozici je automatická pračka. Ostatní vybavení dle dohody.

V bytovém domě bydlí pouze slušní a pohodoví sousedé, hledám tedy podobného nájemníka, slušného, seriózního a nekonfliktního. Požaduji vratnou kauci ve výši 15 000 Kč a platbu prvního nájmu při podpisu smlouvy v hotovosti. Byt je k dispozici k nastěhování od ledna 2017.

Cena: 8 900,- Kč / měsíc + poplatky cca 2 000,- Kč / měsíc (Byt je vhodný pro jednu osobu, jsou tak nastaveny i poplatky).

Kontakt: pronajem.uhrineves@email.cz

K nastěhování od: leden 2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446321
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.