Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 25 m² bez realitkyNovosibřinská, Praha - Újezd nad Lesy

Určeno ke spolubydlení
Novosibřinská, Praha - Újezd nad LesyVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za energie2 000 Kč


Spolubydlení v bytu 3+1 v prvním patře zahradního domku v Újezdě nad Lesy, Praha 9, o výměře cca 80m2.

Konkrétně se jedná o 2 ložnice a obývací pokoj + samostatnou kuchyň, koupelnu, WC a vstupní chodbu atd. Obě ložnice jsou vybaveny samostatnými postelemi, nočními stolky, velkými skříněmi, půlkruhovými stoly a židlemi atd. V obývacím pokoji je jsou dva dlouhé stoly, židle a dvě pohovky atd. V kuchyni jsou horní a spodní skříňky, nová lednice, plynový sporák s troubou, čtvercový stůl a židle atd. V koupelně je sprchový kout v domácím stylu, umyvadlo a pračka . Samostatné WC. Dům je čistý a uklizený.

Doprava je velmi pohodlná, autobusové nádraží je přímo před zahradní branou vily a vlakem do centra města jen 2 zastávky od vily. Naproti vile je restaurace. K soukromým lékařům a supermarketu to trvá 3-5 minut chůze a do velkého lesa 3 minuty. Život je pohodlný! Vhodné k bydlení pro 2 jednotlivce nebo rodinu.

Při společném nájemném pro jednotlivce je měsíční nájemné za každou ložnici 6 000 Kč + 2 000 Kč předplacené poplatky za energie (podle skutečné spotřeby energií více vratek a menší kompenzace). U rodiny závisí nájemné na počtu nájemníků.

V domě je wifi síť.

Dlouhodobí nájemníci jsou vítáni a nájemní smlouvu lze po skončení platnosti prodloužit. V případě zájmu nás prosím co nejdříve kontaktujte, abychom si prohlédli pokoje a promluvili si s námi tváří v tvář.

Majitelé domu mluví plynně anglicky, čínsky, částečně česky a německy.

E-mail: lilyinprague2021@gmail.com

Mobil: 607235485

Poznámky: Majitelé domu bydlí ve druhém patře, ale mají samostatnou kuchyň, koupelnu a toalety a sdílejí pouze vstupní chodbu.

House for rent

A 3+1 suite for rent on the first floor of a garden house in Újezd nad Lesy, Prague 9, with an area of about 80 square meters.

It specifically includes 2 bedrooms and a living room + separate kitchen, bathroom, toilet and entrance corridor, etc. The two bedrooms are both equipped with single beds, bedside tables, big wardrobes, semicircular desks and chairs, etc. In the living room there are two long tables, chairs and two sofas etc. The kitchen has upper and lower cabinets, new refrigerator, gas stove with oven, square table and chairs, etc. The bathroom has a house-style shower, a wash cabinet and a washing machine. Separate toilet. The house is clean and tidy.

The traffic is very convenient, the bus station is just in front of the garden gate of the villa, and you can also take the train to the city center only 2 stops away from the villa. There is a restaurant opposite the villa. It takes 3-5 minutes to walk to the private doctors and supermarket, and 3 minutes to the big forest. Life is convenient! Suitable to live for 2 singles or a family.

For singles sharing rent, the monthly rent for each bedroom is 6,000 CZK+ 2,000 CZK prepaid energy fees (according to the actual energy consumption, more refunds and less compensation). For a family, the rent depends on the number of tenants.

The house has wifi network.

Long-term tenants are welcome and the rental contract can be extended upon expiry. If you are interested, please contact us as soon as possible to see the rooms and talk to us face to face.

The house owners speaks fluent English, Chinese, some Czech and German.

Email: lilyinprague2021@gmail.com

Mobile: 607235485

Remarks: The house owners live on the second floor, but have independent kitchen, bathroom and toilets, and only share the entrance corridor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446326
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.