Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 100 m² bez realitkyTěrlicko - Dolní Těrlicko, Moravskoslezský kraj

Těrlicko - Dolní Těrlicko, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 860 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 888 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pěkné a klidné místo v okolí Těrlické přehrady zhruba 180m od spodní hráze přehrady. Z domu je hezký výhled a je zde v létě slunečno.

Dle katastru je pozemek 421m2 a stavba 80m2.

Původ stavby byl rekreační obytná chata, dnes plně splňuje podmínky pro trvalé celoroční bydlení. Stav budovy a okolí je velmi dobrý (zateplení budovy, fasáda, střecha,plastová okna, vnitřní vybavení a rozvody).

Elektřina je 400V 20A, voda je vlastní studna s čerpadlem a rozvodem do stavby, vlastní přípojka do domu z řádu pitné vody, vlastní žumpa. Ústřední topení je na tuhá paliva (kotel Viadrus U26), ohřev vody je na kombinovaný ohřívač Dražice. Na pozemku je také zahradní domek na palivo 4x2,7m, uzák, bouda pro psa.

V dome se nachází dvě koupelny s WC, nová kuchyň včetně vybavení, v garáži je drobné vybavení pro údržbu domu a zahrady - sekačka a více ve viz. fotografie.

Stavba i okolí domu nepotřebuje investici, z důvodu stále údržby. Do domu se stačí nastěhovat a bydlet. Nemovitost se prodává jako pozůstalost po velmi pečlivém majiteli a dosud byla obývaná.

Nemovitost nemá žádná věcná břemena, pohledávky ani dluhy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446374
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.