Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 68 m² bez realitkyDobšín - Dobšín, Středočeský kraj

Dobšín - Dobšín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Udržovaná chata 3+1 v Českém ráji poctivě stavěná rodinným předkem s verandou a venkovním přístřeškem o velikosti 68 m2, velkou zahradou o rozloze 1417 m2, plechovou garáží a kůlnou se nachází v obci Dobšín, část Kamenice, okres Mladá Boleslav. Stavba je dřevěná, celá zateplená s venkovní plastickou a vnitřní omítkou. Dovnitř je zaveden vodovod a elektřina 220/380V, vytápění je na tuhá paliva, k dispozici jsou dvoje kamna. V obci nejsou zavedeny společné odpady, proto WC napojeno na vlastní jímku. Střecha plechová, zachovalá jako nová. Pod ní použitelný půdní prostor. Na zahradě je venkovní vodovod, vlastní studna, ovocné, okrasné a jehličnaté stromy. Chata bez investic k okamžitému používání.

V obci je autobusová zastávka se snadnou dostupností do Mladé Boleslavi na hlavní nádraží. Dvě restaurační zařízení. Dále už jen klidné prostředí, krásná příroda a lesy. Nehrozí zde jiné nechtěné výstavby.

Chata je umístěna v samém srdci Českého ráje, takže v blízkém okolí jsou výborné podmínky pro rekreaci, turistiku, výlety a koupání. Naleznete zde z těch nejznámějších Hrad Kost 2,7 km, Údolí Plakánek 3 km, koupání v přírodě a rekreační středisko Drhleny 4 km, Zámek Humprecht 7,3 km, rybník a rekreační středisko Branžež 7,5 km, Sobotka 9 km, Drábské světničky 13,7 km, Hrad Valdštejn 15,7 km, Hrubá skála 18 km, Zámek Dětenice a pivovar 19 km, Prachovské skály 21,9 km, Hrad Trosky 22,8 km a mnohé další. V okolí se nachází města Turnov 16 km, Mnichovo Hradiště 17 km, Mladá Boleslav 16 km, Jičín 23 km. Dostupnost z Prahy metra Černý most je přesně 60 km, z velké části po D10.

Při rychlém jednání sleva možná, tel. na majitele 606 132 513

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446425
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha68
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.