Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 2764 m² bez realitky2905, Oldřichov v Hájích - Oldřichov v Hájích, Liberecký kraj

2905, Oldřichov v Hájích - Oldřichov v Hájích, Liberecký kraj
Cena942 500 Kč

Tato nemovitost již od 4 066 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Hledáme slušného souseda, který by si chtěl postavit domeček na slunném pozemku na okraji obce Oldřichov v Hájích. Pozemek je hodně veliký, má 2 700 m2, rovinný, s vynikajícím napojením na silnici II. třídy, což je velké plus hlavně v zimě. Samoobsluhy jsou v Mníšku (cca 1 300 m) a v centru Oldřichova (cca 1 100 m opačným směrem). Benzinka v Mníšku (cca 1 600 m) má i LPG. Mladé rodiny ocení školku a základní školu v Mníšku (http://www.zsmnisek.com), docházková vzdálenost cca 950 m, škola má i hřiště s umělým povrchem a umělým osvětlením, je tedy možné ho využívat téměř po celý rok i k soukromému sportování. Pro větší děti a dospělé je velmi dobré spojení s Libercem.

Přímé spojení jak vlakem (13 min, 11 km, vlaková stanice Mníšek cca 600 m), tak autobusem (22 min, zastávka Mníšek) na velmi dobré úrovni. Silnice z Oldřichova se v Mníšku napojuje na relativně nový hlavní tah z Frýdlantu směr Liberec, kdy cestou do Liberce je vidět Ještěd „přímo před autem“. Krásná vodní nádrž Fojtka vzdálená cca 1 700 m se zatravněnou pláží, občerstvením a beach-volejbalovým hřištěm vytváří pohodovou rodinnou atmosféru při letních dnech (doporučuji navštívit web http://www.obec-mnisek.cz). Poblíž pozemku vede cyklostezka „Hřebenovka“, která se za Oldřichovem napojuje na nespočet turistických tras vedoucích po celých Jizerských horách – pozemek se nachází v CHKO IV. stupně, kdy maximální povolená zastavěnost je 15 % z rozlohy pozemku – nemusíte tedy mít strach, že by v okolí „vyrostly“ velké bytovky.

Elektřina je na okraji pozemku, kanalizace zde není, proto je potřeba odpad vyřešit septikem/ČOV. Podél hranice pozemku vede malý potůček, který je možné využít pro zkrášlení zahrady – jezírko napájené z potůčku apod. Obec Oldřichov je celkově zaměřená na soulad člověka s přírodou, cca 300 m od pozemku se nachází ekocentrum Oldřichov v Hájích, městské budovy jsou vytápěny dřevní štěpkou, která se odebírá z okolních pil a dřevozpracujících závodů. Pozemek je vhodný pro lidi, kteří chtějí žít v přírodě, ale nechtějí být „odstřiženi od civilizace“ na samotě. Plocha pozemku je dostatečně veliká na vlastní ovocný sad a jako výběh pro většího pejska.

Běžná cena pozemků se v lokalitě pohybuje mezi 450 až 600,- Kč/m2, nabízená cena je výrazně snížena z důvodu, že primárně hledáme slušné lidi do sousedství. Proto také není nabízen přes realitní kancelář, zároveň bychom se rádi s potenciálním kupcem viděli a prohodili s ním pár vět. Pozemek nechceme prodat zájemci, který ho bude chtít přeprodat za vyšší cenu. Na pozemku nejsou žádná věcná břemena a ani zástavní právo (např. hypotéka). RK nevolat. Daň z převodu platí kupující.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446511
VlastnictvíOsobní
Plocha2 764

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.