Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkySadová, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Sadová, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj
Cena1 381 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 958 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám prostorný byt v opraveném a revitalizovaném panelovém domě v Adamově na ulici Sadová 16. Byt je v původním stavu, tedy vhodný k instalaci nového bytového jádra dle budoucích plánů nového majitele, příp. dalším úpravám. Byt je slunečný, s pěknými výhledy a s balkonem. Prohlídka možná po domluvě kdykoliv.

Panelový dům prošel v posledních letech komplexní rekonstrukcí (nová plastová okna, zateplení, nové domovní rozvody teplé i studené vody a plynu, nový výtah, rekonstrukce střechy i společných prostor domu), na kterou byla čerpána státní dotace. Velmi nízké náklady na vytápění, dům dobře izoluje - energ. třída C.

Byt se skládá ze 2 pokojů se samostatnými vstupy z předsíně, z toho 1 má vlastní balkon. Z předsíně je vstup také na WC a do komory, z kuchyně do koupelny.

V kuchyni je kuchyňská linka se sporákem. K bytu patří sklepní kóje v suterénu (cca 1 m2). Byt je vytápěn ústředním topením s termoregulačními hlavicemi a vlastním měřením, díky kterému je účtována skutečná spotřeba. Možnost napojení na vysokorychlostní internet.

Kousek od bytu je mateřská i základní škola, oplocené hřiště vhodné pro malé děti a za minutu jste v lese.

V obci se dále nachází zdravotní středisko, pošta, kostel, městský úřad, obchody (např. Albert s provozem od 5.30 do 20.00 hod., drogerie, tabák, vinárna/kavárna/pizzerie, spořitelna...). Na vlakové nádraží je to cca 1 km, do centra Brna jede vlak 20 minut (do Židenic jen 14 minut), a to 2x až 4x za hodinu. Parkování možné přímo u domu. Autem jste za 20 - 30 minut v centru Brna.

Byt je možno koupit na hypotéku či úvěr ze stavebního spoření. Cena je bez provize, která nebude účtována, byt prodává přímo majitel. Dále zdarma zajistím návrh smlouvy o převodu.

Prohlídka je možná po domluvě takřka každý den. K nastěhování ihned.

UPOZORNĚNÍ PRO REALITNÍ MAKLÉŘE:

Realitní makléře výslovně upozorňuji, ať mi nevolají, POKUD nemají konkrétního zájemce! V takovém případě jim umožním prohlídku bytu. Děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446539
Dispozice2+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha58
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.