Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 137 m² bez realitkyJana Zajíce, Praha - Bubeneč

Jana Zajíce, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 64 281 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt 5kk s obytnou věží a terasou

Nabízíme k prodeji exkluzivní byt v nejvyšším patře nově zrekonstruovaného činžovního domu na Letné, v ulici Jana Zajíce.

Zcela nový, klimatizovaný, prostorný a tichý mezonetový byt v 5. a 6. nadzemním podlaží kompletně zrekonstruovaného činžovního domu na prestižní adrese Prahy - Bubenče, pár kroků od Stromovky a Letenského náměstí.

Původní nárožní byt s věží prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí s ohledem na původní prvky interiéru, které byly v co největší míře zachovány. Bytu dominuje otevřený, vzdušný koncept obývacího pokoje s kuchyní a výstupem na terasu. Z obývacího pokoje je také výstup do věžičky, která tvoří jeden z obytných pokojů a dotváří celkové genius loci daného prostoru. Dispozice dále nabízí celkem 3 další ložnice, 2 koupelny, samostatnou toaletu, šatnu a vstupní prostor. Z bytu je schodištěm přímý přístup do dalších zrekonstruovaných půdních prostor kde se nachází pokoj pro hosty a úložné prostory. Půdní prostory je v budoucnu možné předělat na samostatný byt se samostatním vstupem. K bytu patří také dva velké samostatné zděné sklepy. Byt je vybaven klimatizací, podlahovým topením, podlahami z dubových parket, novými dřevěnými špaletovými okny a eurookny, masivními interiérovými a bezpečnostními vstupními dveřmi, plně zařízenou kuchyní truhlářské výroby na míru, vestavěným nábytkem, dešťovou sprchou v koupelně, přípravou na vybudování krbu. Internetová datová síť a TV síť rozvedena do každého pokoje, vytápění plynovým kotlem Viessmann, dostatek úložných prostor. Dům je s výtahem – výstup je na podestě každého patra včetně sklepa. Parkování je možné ve dvoře vedlejšího domu.

Celková výměra bytu 180,46 m2: byt s věží 129,48m2 + terasa 7,4m2

+ obytná půda 43,55 m2.

Samostatné zděné sklepy: 4,7 m2 a 3,9m2, spolu 8,6m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446613
Dispozice5+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha137
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.