Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 60 m² bez realitkyLiptál - Liptál, Zlínský kraj

Liptál - Liptál, Zlínský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu RD s garáží, hospodářským stavením a ovocným sadem v obci Liptál. Velmi dobrá dopravní dostupnost. Dispozice v přízemí je prostorná předsíň a kuchyň (kombinovaný sporák, kuchyňská linka), dva pokoje, koupelna. V podkroví jsou další dva pokoje. Rozvod elektřiny 220 a 380V. Kvalitní sklep na ovoce je umístěn pod přilehlým hospodářským stavením. Ústřední vytápění s plynovým kotlem. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci.

Občanská vybavenost: asi 0,5 km vzdálená ZŠ a MŠ, do 0,3 km potraviny, zdravotní středisko, Obecní úřad, pošta. Jedná se o klidné místo v pěkném prostředí.

Měsíční nájem 8000 Kč + 5000 Kč inkaso na energie a vodu (vyúčtování přeplatku nebo nedoplatku ročně, podle aktuální spotřeby). Platba na každý měsíc předem. Dům je po kompletní rekonstrukci interiéru. K nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446706
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.