Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+1 • 50 m² bez realitkyLibáň - Psinice, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Libáň - Psinice, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Nabízím dlouhodobý, min 5 let, pronájem rodinného domku po rekonstrukci. Zbývá vymalovat chodbu a místnost v patře, uklidit po malování a pak už jen položit koberce, pověsit dveře a může se bydlet. Pro mne je to časová i fyzická zátěž, takže mi jde hlavně o to, aby se o domek někdo staral, využíval přilehlé velké pozemky. Na pronájmu nemám v plánu extra vydělávat a o případné nájemcovy investice do vylepšení, oprav atd se samozřejmě sníží. V domě se prostě musí bydlet a návštěva několikrát za rok na víkend trvalé bydlení nenahradí.

Jsou nové omítky, elektřina, přivedená voda a vybudovaná koupelna se záchodem. Odpad sveden do nové žumpy, v horizontu dvou let má být obec připojena k centrální kanalizaci, ale znáte to. Rozhodně se na tom pracuje, starosta nám to před několika týdny potvrdil. Dole velká obytná místnost (cca 25 m2) s krbovými kamny, která za několik minut zvládnou spodek krásně vytopit, kuchyňka (cca 10 m2) a koupelna. V patře místnost (cca 16 m2) a nevyužitá půda (cca 25 m2). V domku je sklípek. Přípojka plynu v předzahrádce, přípojka internetu by nebyla problém, pevnou linku O2 jsem jenom před lety odhlásil. U domu jsou ještě velký seník a malá bývalá dílna.

Pozemky celkem 6000 m2. Část ovocná zahrada, 3500 m2 jsme běžně obdělávali.

Škola, školka, lékař , nákupy v nedaleké střediskové obci, Mladá Boleslav, Jičín - obě města zhruba 25 km. V okolí je klid, přivedl i několik mladých rodin s dětmi, a vesnice se postupně mění na pohodovou rodinnou atmosféru.

Další informace obratem zodpovím po mailu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446754
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.