Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyPlzeňská, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

Plzeňská, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmeme garsoniéru o výměře 20 m2 v ulici Plzeňská v Č. Budějovicích. Byt se nachází ve 2. patře čtyřposchoďového panelového domu bez výtahu, je po celkové rekonstrukci, nové jádro, renovace koupelny. Je kompletně vybavený nábytkem na míru, postel vč. matrace v patře (z tohoto důvodu není pronájem vhodný pro osobu vyšší než 180 cm - postel částečně zasahuje do prostoru), přípojky na pračku, myčku, internet (i bezdrátový), TV. V bytě je nová kuchyňská linka. Byt má extra přípojku pro vestavnou troubu a čtyřplotýnkovou varnou desku, což jiné garsoniéry na Plzeňské nemají. Možnost využívat společnou kolárnu a sušárnu.

Přímo naproti domu je zastávka autobusu. V blízkosti jsou tyto obchody: Penny Market, Teta, Humanic, Pramen, Pepco, Albert, Möbelix, Tesco, Baumax, IGY (10 min. pěšky), centrum města je vzdálené 15 - 20 minut chůze. Nájem vč. všech poplatků 7000 Kč. Požadujeme kauci 3 nájmy. Byt je vzhledem k velikosti vhodný pouze pro 1 osobu, NEKUŘÁKA. Nejlépe bez zvířat. Dlouhodobý pronájem. Kontakt přes e-mail nebo sms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446834
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha20
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.