Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 247 m² bez realitkyStaré náměstí, Brno - Přízřenice, Jihomoravský kraj

Staré náměstí, Brno - Přízřenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné33 345 Kč


Nabízíme k pronájmu komerční prostory v lokalitě Brno – Přízřenice na ul. Staré náměstí.

Celková pronajímaná užitná plocha je 247m2. Hlavní prostor sestává ze dvou propojených hal o rozměrech 60 a 100 m2, dvou kanceláří 13,7 a 12,8 m2 a sociálního zázemí s kuchyňským koutem, dvěma šatnami, umývárnami a WC s celkovou plochou 45,6 m2. Propojenou součástí prostorů je i garáž 15 m2 a nájezdová rampa pro vykládku materiálu z vozidla. Do prostor vedou tři vchody, jeden samostatný vchod z ulice a dva boční vchody (bočním vstupem do budovy a garáží z uzavřeného střeženého areálu majitele budovy).Vnitřní prostory jsou proti neoprávněnému vniknutí zabezpečeny elektronickým bezpečnostním systémem.

Ústřední topení a ohřev teplé vody zajištěn samostatným plynovým kotlem a plynovým ohřívačem. V prostorách je k dispozici připojení na třífázový proud. Odpočet energií je prováděn samostatnými měřidly spotřeby el. energie, plynu a vody. Připojení k internetu provedeno pomocí WiFi.

Před nemovitostí na ulici jsou k dispozici tři stání pro osobní vozidla. Po dohodě je možno v areálu zaparkovat celodenně až 10 osobních automobilů zajištěných nepřetržitou ostrahou. K budově i do areálu je povolen vjezd nákladních vozidel s možností vykládky materiálu v prostorách areálu.

Nemovitost je vzdálena asi 50m od zastávek autobusů MHD. Snadno dosažitelné je i napojení na dálnice směr Praha, Olomouc, Bratislava, výpadovku na Vídeň nebo pro rychlý dojezd do centra Brna.

Nabízené prostory je možno využít jako prodejní, kancelářské, výrobní nebo skladovací plochy s možností udělení souhlasu pro zřízení sídla provozovny.

V ceně nájmu nejsou obsaženy náklady spotřebovaných energií, likvidace komunálního odpadu a odpadu z provozování podnikatelské činnosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446891
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha247
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.