Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 940 m² bez realitkyNábřeží, Jílové - Jílové u Děčína, Ústecký kraj

Nábřeží, Jílové - Jílové u Děčína, Ústecký krajVybaveno
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej luxusního rodinného domu s vybavenou restaurací. Byt 4+1 se nachází v prvním patře. Neuvěřitelné se stalo skutečností, nabídka domu s restaurací, kde Vám případný pronájem provozovny vydělá na hypotéku. Tím máte bydlení zcela zdarma. V přízemí se nachází restaurace pro 45 osob + salonek a plně vybavená kuchyně. Invenáře restaurace je taktéž v ceně. V patře pak byt o třech pokojích a obývací částí spojenou s kuchyní, vše po velice zdařilé rekontrukci. Dům je podsklepen. Zahrada s dětským hřištěm pro 25 osob s možností pořádání oslav. Náměstí je 100m. Volejte majtelce o prohlídku.

Family house with fully equipped restaurant on the ground level. The flat is sized 4+1 rooms in the first floor. An extraordinary chance became a reality. Possible rental plotted covering a mortgage and additional bills. Therefore, you can live without any additional cost and even get few thousand up to it. The restaurant is situated on the ground level and is well sized for 45 persons + party saloon. The kitchen is fully equipped due to EU regulations. The inventor, furniture and equipment IS IN PRICE INCLUDED. The flat has 3 separated rooms 1 living room connected with a kitchen. Entire space has been specialised firm reconstructed one year ago. The house stands on stone cellar. A terrace has Children's castle, premium tables and chairs as well as decorations. Everything in the highest possible quality! Make a call and watch the property out +420-732-247

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446946
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha940
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.