Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 70 m² bez realitkyOsada U brodu, Radíč - Radíč, Středočeský kraj

Osada U brodu, Radíč - Radíč, Středočeský kraj
Cena1 195 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 068 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Objekt se nachází v chatové osadě Chaty u Brodu v blízkosti obce Radíč (cca 4km), okres Příbram, u ramene Slapské přehrady. Jedná se o velmi zachovalou dvoupodlažní dřevěnozděnou chatu na žulové podezdívce. V prvním patře se nachází zateplená veranda, obývák s krbem a ložnice, v přízemí je komora, kuchyň, koupelna s WC a sklep. Pod verandou je umístěna dílna. Chata je vybavena ústředním topením (kotel na černé uhlí), teplou i studenou vodou (vlastní studna na pozemku) + bojler, venkovním a vnitřním krbem, el. proud 220V, plynovým sporákem (na plynovou bombu). Zahrada je v mírně svažitém terénu, v horní části je pozemek rozdělen na svažitou část s ovocnými stromy a vodorovnou terasu vhodnou k posezení či umístění menšího bazénu. Spodní část zahrady tvoří skalka, terasa s venkovním krbem, dále jsou zde umístěny rybízové keře a záhony na zeleninu. Pozemek 380m2, zastavěná plocha 50m2.

Krásné a klidné prostředí, možnost koupání, houbaření, turistiky, ráj rybářů. Vzdálenost k vodě je cca 200m z kopce po asfaltové cestě, která cca posledních 50m přechází v přírodní a u vody je zakončená travnatou pláží. S chatou přenecháme kanoe, na které je možné podnikat krásné vyjížďky (například k nedalekému kempu Živohošť). Ideální místo pro víkendový odpočinek, ale i pro klidné žití takřka uprostřed přírody. PŘÍMÝ MAJITEL, NEVOLAT RK!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu44698
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha70
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.