Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Hostivař

Hornoměcholupská, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Byt 1+kk/B/T/Pst, Praha 10

Pronájem nového světlého bytu 1+kk s velkou krytou terasou i menším balkonkem - byt o ploše 25m2 +18m2 terasa. V ceně parkovací stání, k dispozici sklepní kóje. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou s lednicí a varnou deskou, šatní nikou, plus možnost ponechat rozkládací pohovku - vhodná k užívání ke spaní. Stínění/závěsy v ceně. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Přímé spojení z centra tramvají (linka 22,26) nebo autobusy na metro (A - 10min Skalka, 13min Strašnická), případně je možné rychlé vlakové spojení s centrem z nádraží Praha - Hostivař, které je 5min od domu (spojení 14min na Praha -Hlavní nádraží, 9 min Praha-Libeň, 15min Praha Holešovice)

Dům nabízí nadstandardní služby jako je recepce a fitness, domovní prádelna. Na střeše domu je k využití společná střešní terasa s krásným výhledem a v přízemí je kromě sklepní kóje také společná místnost pro ukládání kol. Využití fitness a terasy je bezplatné, na terase je navíc k opalování k dispozici sprcha a sociální zařízení.

Výhled do zeleně a na Vltavu :-)

V blízkém okolí vybavenost obchody (OC Hostivař, potraviny, večerka), dostupnost gastro zařízení (napr. Hostivarsky Pivovar, cukrárna a mnohé další), pár kroků do přírody - Hostivařský lesopark a Hostivařská přehrada, tok řeky Botič, velmi vhodné pro využití cyklotras a pro turistiku. Kousek pěšky do malebné původní části staré Hostivaře, památkově chráněné.

Byt k nastěhování volný ihned. Převod elektrické energie na nájemce, kauce ve výši 1měsíčního nájmu včetně poplatků.

apartment 1+kk/B/T/Pst, Praha 10

New flat full of light 1+kk with spacious roofed terrace and small balcony - area of flat 25m2 + 18m2 terrace. Included park place, cellar box available. Flat equipped with new kitchenette with fridge, cooker, wardrobe niche and foldable sofa bed. Sunshades/curtains included. Bathroom with shower box and toilette.

Direct public transport connection to the city centre by tram (line 22,26) or with the buses to underground station (line A - 10min Skalka, 13min Strašnická). Or fast train city centre connection from station Praha-Hostivař, which is in the distance of 5min walking from the house (connection 14min to Praha -Hlavní nádraží, 9 min Praha-Libeň, 15min Praha Holešovice)

The house offers extra utilities - reception desk, fitness, laundry. There is common roof terrace offering beautiful view and there is also bike storage room available in the basement of the house. Usage of fitness is free for the house residents.

View to Vltava :-) directly from the window.

Nearby shops (OC Hostivař, food stores, late night open shop), restaurants (e.g.. Hostivarsky Pivovar, cake shop and much more), just few steps to nature - Hostivař park and water reservoir, Botic river, very good location for the touristics and cycling. Short walking distance to the quaint old part of Hostivař historic centre.

Flat available to rent immediately. Electric energy agreement transferred to the leaseholder, deposit 1month rent including the energies and services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447049
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.