Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 88 m² bez realitkyElektrárenská, Ostrava - Svinov, Moravskoslezský kraj

Elektrárenská, Ostrava - Svinov, Moravskoslezský kraj
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný, světlý a vzdušný byt o velikosti 3+1 s lodžií v družstevním vlastnictví nájemníků. Rozloha bytu činí 88 m2, z toho sklep 7,5m2. Byt se nachází v 1. patře čtyřpatrového cihlového domu, který prošel postupně celkovou revitalizací - nová okna, zateplení domu s novou fasádou, nová střecha a oba vchody do domu. I přes malý počet poschodí (4) je v domě výtah.

Vstupní prostor je střežen kamerou a společné prostory jsou čisté a udržované. V domě se nachází půda a v bývalé prádelně jednací místnost.

Rozmístění místností v bytě je zřejmé z nákresu. Ze vstupního prostoru se vchází do všech místností, kromě ložnice. V bytě se nacházejí dvě komory, jedna u předsíně a druhá u kuchyně, které skýtající dostatečně velké skladovací prostory. Koupelna a WC jsou zděné samostatné místnosti s okny. Okno se nachází také v komoře u kuchyně. S ohledem na tloušťku nosných zdí jsou parapety u oken hluboké 43 cm. Podlahy jsou v kombinaci parkety, teraso a dlažba, parkety se nacházejí v pokojích, dlažba v kuchyni a koupelně a teraso v předsíni a na WC. Výška jednotlivých místností (kromě předsíně) je 2,7 m, předsíň je vysoká 3m. Byt je v původním, zachovalém stavu s lakovanými dveřmi z masivu a svou velikostí je vhodný i k rekonstrukci dle představ budoucích majitelů.

V roce 2017 se počítá se zasklením všech lodžií v domě.

Byt se nachází ve vyhledávané klidné lokalitě s dostupnou občanskou vybaveností (dostupnost pěšky: Obchodní centrum Galerie (TESCO) 5 minut, zastávky MHD 10 minut, nádraží ČD 15 minut).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447056
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha88
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.