Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyBulharská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Bulharská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 120 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 146 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k přímému prodeji byt 1+1 (ve 2.NP ze 3) v osobním vlastnictví v cihlovém domě bez výtahu na ulici Bulharská v Brně, Králově Poli. Dům se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města (zast. Semilasso 3 min. chůze). V okolí k dispozici veškerá občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, Lidl, Billa, dětské hřiště, zdravotní středisko, fotbalový stadion). Parkování před domem.

Dům je po revitalizaci: strěcha, rozvody elektřiny a vody (samostatné měřiče pro každý byt), dlažba na chodbách a nádvoří, plastová okna, sklepní kóje.

Byt se skládá z pokoje (22 m2), kuchyně (14 m2), koupelny (2 m2), WC, komory (1 m2) a předsíně. K bytu náleží sklepní kóje (3 m2). Součástí je podíl na společných částech domu: venkovní pavlač (možnost sušení prádla), dvůr ve vnitrobloku, předzahrádka. Okno v pokoji je orientováno na JV.

Byt je po částečné rekonstrukci: koupelna se sprchovým koutem (el. bojler), kvalitní dveře Sapeli, plovoucí laminátová podlaha v celém bytě, plastové vchodové dveře. Vytápění zajišťují dvoje vafky. Součástí vybavení bytu je kuchyňská linka s plynovým sporákem. Byt není zařízený nábytkem (kromě skříňky a zrcadla v koupelně).

Výhodou jsou nízké náklady na provoz. Pro dvě osoby činí cca. 2370 Kč (fond oprav 720 Kč, vodné/stočné 400 Kč, elektřina 600 Kč, plyn 650 Kč). Do bytu je zavedena přípojka na Internet UPC.

Uvedená cena je včetně právního servisu. Není v ní zahrnuta daň z nabytí nemovitosti. RK, prosím, ne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447142
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.