Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 240 m² bez realitkyBřežany II - Břežany II, Středočeský kraj

Rezervováno
Břežany II - Břežany II, Středočeský kraj
Cena3 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dvougenerační dům kousek za Prahou

Nabízíme dvougenerační rodinný dům o velikosti 3+1 a 2+1 v klidné lokalitě obce Břežany II, 9km od hranice Prahy. Dvoupodlažní dům je situován na pozemku o rozloze 403m2, na zahradě se dále nachází přístřešek s posezením, grilem a domácí udírnou a také funkční studna.

V přízemí se nachází bytová jednotka 3+1 : vchodová veranda (9m2), samostatné WC (2m2) a koupelna 6m2, kuchyň se spíží ( 21m2 a 3m2) obývací pokoj o velikosti 20m2 a dále 2 obytné místnosti (21m 2 a 10m2).

V prvním patře je samostatná bytová jednotka 2+1 : nově zrekonstruovaná prostorná koupelna s rohovou vanou a WC (12m2), kuchyň ( 20m2) a 2 obytné pokoje o rozloze 22m2 a 12m2. Za koupelnou se nachází půdní prostor (24m2), který je možné přebudovat na další obytnou místnost nebo využít jako sklad.

Nedílnou součástí domu je technické zázemí s kotelnou a přilehlým skladem v zadní části domu.

V nemovitosti je zavedena elektřina 230/400V (vrchní patro má odloučený elektroměr), připojení na veřejný vodovod a kanalizaci, topení na tuhá paliva, a dále možnost využívat studnu na zahradě. V celém domě je zavedeno ústřední topení.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí – nová střecha, fasáda, plastová okna, rozvody vody v plastu, nové rozvody elektřiny v mědi. Podlahové krytiny jsou převážně koberce, dlažba a lakované OSB desky.

Břežany II mají vlastní obecní úřad, novou mateřskou školku (hned naproti domu), obchod s potravinami, 2 restaurace, tenisové kurty a jízdárnu. Kompletní občanská vybavenost se nachází v Českém Brodě (7 km) a Úvalech (9 km).

Výborná dopravní dostupnost do Prahy autem i vlakem : Černý Most je dostupný autem za 20 min., 200 m od domu autobusová zastávka (1 min. do Rostoklat) s přímým spojením vlakem na Masarykovo nádraží (30 min.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447194
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha240
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.