Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyPísečná, Praha - Troja

Písečná, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 350 Kč
+ Vratná kauce12 850 Kč


Útulný byt 1+kk s balkónem s překrásným výhledem na Prahu a Pražský hrad, po kompletní rekonstrukci, zděné jádro, bezpečnostní vstupní dveře, krásná plovoucí podlaha, prostorná vestavná zrcadlová skříň, pračka, lednička, stůl, židle, šatní skříň s výsuvnými šuplíky, komoda, úložný nábytek, možnost připojení k internetu a kabelovce od UPC. Návrh bytu je od architektky, šikovné řešení skrytého kuchyňského koutu s vestavnou lednicí, hodně světla, prostorná lodžie pro pěstování květin a relaxaci, velmi příjemné bydlení. Nově od 09/2017 instalovány žaluzie.

Dům je ve výborném stavu, zateplená fasáda, izolační okna, nový výtah, nové stoupačky. Skvělá lokalita, bezproblémové parkování zdarma přímo u domu (nejsou modré zóny), rychlá dostupnost do centra, metro C Kobyliské náměstí, zastávka bus (Písečná). Pět minut od domu plavecký bazén (aquacentrum Šutka), v blízkosti Čimický háj, botanická zahrada, ZOO. Jsem přímý vlastník bytu, bez provize. Byt vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáci bez domácích mazlíčků vřele vítáni. K ceně je třeba připočítat 500 Kč zálohu na elektrickou energii a je počítána pro 1 osobu, při bydlení ve 2 osobách příplatek 800 Kč. RK NEVOLAT.

Byt je k dispozici od 1.10.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447200
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha33
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.