Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyŠtěpařská, Praha - Hlubočepy

Štěpařská, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč


Nabízím k pronájmu částečně vybavený byt 2+kk+B (58+7 m2), který se nachází v bytovém domě - Barrandovský dvůr v Praze 5-Hlubočepy, Štěpařská ul 12. Jedná se o stavbu z roku 2005, která byla navržena studiem architekty Evy Heyworth. Byt je situován v posledním 6. patře s orientací na JV (obývák) a SZ (ložnice) – viz přiložený plánek. Byt je světlý a má velká dřevěná EURO okna, plovoucí laminátovou podlahu v kombinaci s interiérovou dlažbou. K hlavnímu zařízení bytu patří nábytek (šatní skříň v ložnici, dvojlůžko, skříně a regály v komoře, pohovka), spotřebiče (lednice, myčka, sporák s el. troubou, digestoř, pračka). Byt je vytápěn ústředním topením. Vstupní dveře do bytu jsou protipožární vybavené bezpečnostním kováním. Byt je vybaven telefonní přípojkou a možností připojení k internetu. K bytu náleží parkovací stání v podzemních garážích.

Spojení MHD k nejbližšímu metru B-Smíchovské nádraží je cca 12 min. Nejbližší tramvajová zastávka Poliklinika Barrandov a nejbližší autobusová zastávka Štěpařská se nacházejí v docházkové vzdálenosti cca 5 min. chůze. Snadno dostupná občanská vybavenost - v blízkosti je: školy, školky, poliklinika, pošta, potraviny (Albert, Billa, Lidl, Koloniál), aquapark, přírodní rezervace: Prokopské údolí a Chuchelský háj.

Pro nekuřáky bez domácích zvířat.

Čistý nájem: 14.500,- Kč / měsíc.

Zúčtovatelné poplatky: 4 300,- Kč / měsíc.

Elektroměr bude převeden po dobu pronájmu na nájemce. Spotřebu elektřiny si tedy hradí nájemce podle příslušných měřičů na základě vlastní spotřeby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447270
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.