Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 116 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Svitákova, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena8 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 196 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji krasny a dispozicne velmi dobre reseny byt 4kk (pudorys najdete ve fotogalerii) s garazovym stanim pouhych 70 m od stanice metra Stodulky. Plocha bytu je 116 m2 vc dvou teras (12,5m2 a 5,3m2). V byte jsou dve koupelny - rodicovska s velkorysym sprchovym koutem (1,5m x 1,1m) a druha s vanou, v obou koupelnach najdete velkoformatove obklady. Byt je vybaven luxusnim nabytkem vyhotovenym na miru a velmi kvalitnim spotrebici s energetickou tridou A++. Vstupni dvere jsou bezpecnostni a protipozarni nejvyssi kvality. V byte dostatek ulozneho prostoru a komora. V dochazkove vzdalenosti do 300 m od domu najdete ctyri restaurace / bistra, potraviny, vinoteku, kadernictvi, apod, skolka a skola jsou od domu vzdaleny 500 m. Prokopske udoli cca 5 min autem, Divoka Sarka cca 10 min, letiste Vaclava Havla cca 14 min. Do centra mesta ( stanice Mustek) dojedete metrrem za 18 min (20min od vychodu z bytu). Orientace bytu JZ.

We offer a beatiful flat 4kk ( you find the floor plan in the photo gallery) with garage. The metro station Stodulky is only 70m. Flat area is 116 m2 inluding two teraces. There are two bathroom in the flat. The flat is equipped with high quality furniture and great energetical devices in class A++. There are security and fireproof doors of highest quality in the flat. You find four restaurants/bistros, grocery, wine shop in walking distance aprox 300 m, kindergarten and primary schools are about 500 metres from the house. The way to the airport takes 14 min by car, to the centrum of the city (metro station Mustek) you reach in 18 minutes by metro.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447307
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha116
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.