Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyTylova, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Rezervováno
Tylova, Prostějov - Prostějov, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena980 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný družstevní byt 2+kk s lodžií o rozloze celkem cca 41 m² (podlahová plocha 34,9 m² + lodžie 4 m² + sklep 2 m²) v žádané lokalitě Prostějova - na ulici Tylova v blízkosti centra a přitom v klidném prostředí s výhledem do zeleně, orientace V – Z, parkování před domem. Možnost převodu do OV v roce 2019.

Byt se nachází v 1. NP čtyřpodlažního panelového domu po revitalizaci - plastová okna, zateplení, fasáda, vchodové dveře s domovním telefonem, nová střecha, velká lodžie, změkčovač vody proti usazování vodního kamene, vytápění společným plynovým kotlem, digitální měřiče spotřeby tepla, litinové radiátory, atd.

Byt je také po rekonstrukci - má nové koupelnové jádro společné se závěsným WC Geberit, úsporná pračka s vrchním plněním Electrolux, nová elektřina, podlahy (dlažba a plovoucí podlaha), na chodbě vestavěná skříň na míru, kuchyň s kombinovaným plynovým sporákem a el. troubou, digestoř, myčka, prostor pro mikrovlnnou troubu a ledničku.

K bytu náleží sklepní kóje, společná prostorná sušárna a kolárna. Nízké měsíční náklady (družstvu cca 2.700,- / 3 osoby za teplo, vodu, fond oprav atp. + el. a plyn).

V místě veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, gymnázium, supermarket, dětské a sportovní hřiště, park atd. Chytře uspořádaný nízko nákladový byt s maximálním využitím prostoru.

Rádi Vám byt ukážeme v pondělí 31.10 mezi 16-19 hod, přesný čas si můžete domluvit na tel.č. 737085158.

Prosíme realitní kanceláře, aby nás nekontaktovaly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447343
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.