Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Nebytový prostor
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej nebytového prostoru 5+kk • 28000 m² bez realitkyPohraniční stráže, Chodová Planá - Chodová Planá, Plzeňský kraj

Pohraniční stráže, Chodová Planá - Chodová Planá, Plzeňský krajVybaveno
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 233 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


EXKLUZIVNÍ INVESTICE u Mariánských Lázní – restaurační zařízení s BIO farmou u rybníka

Dovolujeme si nabídnout k zajímavému investičnímu prodeji kompletně zrekonstruované restaurační zařízení a odchovnu zvěře v obci Chodová Planá.

Chata může sloužit k jakýmkoliv pronájmům (svatby, společenské či sportovní akce). Tato přízemní budova disponuje velkou společenskou místností, plně vybavenou kuchyní, zázemím a pokojem pro hosty. Farma může sloužit k mnoha způsobům využití – např. jako odchovna zvěře (drůbež, ptactvo, psi, koně…). Celý areál je ideálně uzpůsoben pro BIO hospodářství, kdy je možné začít s produkcí prakticky ihned. Produkty lze dodávat do okolních lázní a turistických lokalit či do Německa (10km).

Nemovitosti leží na pozemku o celkové rozloze 28 000 m2, z toho zastavěná plocha činí 4 108 m2.

• Rozmanitá možnost využití objektů – ubytovací zařízení, pronájmy, restaurace + odchovna zvěře (psi, drůbež, ptactvo, koně)

• Ideální lokalita – klidné a nerušené prostředí, přesto kousek do Německa či Mariánských Lázní

• Možnost okamžitého provozu

• Kapacita produkce: např. 10 000 kusů bažantů/ročně

• Možnost odkupu přilehlých pozemků

• Podnikání za pomoci dotací

• Historická minima bankovního financování

Restaurační zařízení:

Chata může sloužit jako restaurační zařízení. Je vybavena nejmodernějšími spotřebiči (velká fritéza, mrazáky, turbo-sporák PB, konvektomat, vše v nerezu ….). Barový pult osazen stylovou pípou s chlazením, nechybí ani sklenice. Všemu dominuje krásný krb, který vytápí celou budovu. Samozřejmostí jsou kvalitní dřevěné židle a stoly. K dispozici je i velká sprcha s masážními tryskami. Obytná plocha čítá 145m2. Chata je orientovaná na jih, s krásným výhledem na rybník. V blízkosti se nacházejí vzrostlé stromy a obora se zvěří.

Ideální místo pro různé pronájmy (svatby, společenské či sportovní akce atd.). V areálu lze vybudovat také např. střelnici, ubytovací či turistické zařízení, bio farmu aj. Velké pozemky lze využít k dalším podnikatelským účelům.

Farma

Stávající územní plán umožňuje využití pro zemědělskou výrobu (drobnou výrobu, výrobní i nevýrobní služby i sklady). Přístupné jsou zde stavby pro živočišnou i rostlinnou výrobu, administrativu, správu, vědu a výzkum, veřejné stravování…

Budova bažantnice má sedlovou střechou o rozměrech cca. 79 x 12 m. Areál dříve sloužil k odchovu bažantů a doposud je na to v plné míře uzpůsoben. Jsou zde místnosti pro přípravu a uskladnění krmiva, místnosti pro zaměstnance, prostory pro samotný odchov, líhně, venkovní silo na krmné směsi, prostorné sklepy atd. Na samotnou část odchovny navazují voliéry pro venkovní odchov (cca. 4 000 m2). Bažantnice je schopna odchovat kolem 10 000 dospělých kusů bažantů ročně.

Další stavbou je otevřený přístřešek dřevěné konstrukce 1 207 m2, který může sloužit jako seník, nebo sklad - momentálně jsou zde zbudované voliéry pro venkovní odchov bažantů.

Celý areál je napojen na elektřinu a má vlastní zdroj vody. Většina okolních pozemků přímo navazujících na bažantnici je v majetku Pozemkového fondu ČR (více než 125 ha.), což umožnuje případný přednostní nákup dalších pozemků.

Lokalita nabízí další bohaté možnosti vyžití. Objekty jsou v klidném, naprosto nerušeném prostředí - ale zároveň nedaleko od turistických destinací (např. Mariánské Lázně, Pivovar v Chodové Plané). Potenciál této panenské přírody vybízí k turistice, cyklistice či agroturismu.

Nemovitost se prodává za odhad tržní ceny, dle znaleckého posudku, který byl pro tyto účely vypracován 3/2013, možno k nahlédnutí. Jedná se o ZAJÍMAVOU INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST. V případě zájmu je možné k tomuto areálu přikoupit i ornou půdu. Pro doplňující informace mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

EXCLUSIVE INVESTMENT – Restaurant building with Organic farming in the Czech Republic

We are offering an interesting investment opportunity in a complete reconstructed restaurant building with a pheasant farm in the village of Chodova Plana.

The restaurant building could serve for any type of a rent (wedding, social and sport events). This ground floor building disposes of a common room, a full equipped kitchen, hinterland and room for quests.

There is a high variety of possible uses for the farm - including operation as an organic farming, rearing of small animals (e.g. dogs, poultry, game birds, rabbits etc.). Also the property is ideally suited for the local organic economy, the production could start immediately. The products can be sold to the nearby spa and tourist sites or to the high potential German market (10 km).

The property comprises a total land area of 28,000 square meters and 4 108 m2 square meters of built-up area.

Multiple possibility of using objects - accommodation, rentals, restaurants + rearing animals (dogs, chickens, birds, horses)

• Ideal location - a quiet and undisturbed environment, despite close to Germany or to Marienbad

• Possibility of immediate operation

• Capacity production: eg. 10 000 pheasant / year

• Possible extension of the landbank by acquisition of surrounding plots of land

• Doing business with the help of subsidies

• Historic lows bank financing

A restaurant building:

A bungalow could serve as a restaurant. It is equipped with the latest appliances (large fryer, freezers, turbo-PB stove, convection oven - all in stainless steel....). A bar is equipped with a stylish beer tap with cooling, there are also glasses. A beautiful fireplace dominates here and heats the entire building. Of course there are wooden chairs and tables of a huge quality. There is also a large shower with massage jets. A living area includes 145 square meters. The bungalow is oriented to the south, with a beautiful view to the pond. Nearby there are trees and a deer with the game.

It is an ideal place for various rentals (weddings, social and sport events etc.). There can be also built eg. a shooting range, accommodation and tourist facilities, organic farm and others. Large lands can be used for other business purposes.

An organic farming:

There is a high variety of possible uses for the property including operation as an organic farming, rearing of any kind of animals (e.g. poultry, game birds, rabbits etc.), as aviaries, horses-breeding etc. Also the property is ideally suited for the local organic economy as the products can be sold to the nearby spa and tourist sites or to the high potential German market.

The existing zoning plan allows for agricultural production use (such as: small production, manufacturing and non-manufacturing services including warehouses). Allowed uses of the properties are for livestock and crop production, office and administration facilities, science and research, public catering…

The organic farming building has a gable roof, measuring approx. 79m x 12m. Formerly it served for rearing pheasants and it still is equipped and set for its original use. There are rooms for preparation and storing of feed, employee quarters, a space for the actual breeding, incubators, an outdoor silo for feed mixture, roomy cellars, etc. There are aviaries for outdoor rearing (approx. 4 000 square meters) which are directly linked to the building. The maximum pheasant production capacity is c. 10 000 adult pheasants per annum.

Another property is an open shelter wooden structure (totaling c. 1 207 square meters) which could serve as a hayloft or any kind of warehouse - currently there are aviaries for outdoor rearing pheasants.

The property benefits from electricity connection and has its own water source. Most of the surrounding land (directly adjacent to the organic farming) is owned by the Land Fund of the Czech Republic (more than 125 ha.), which allows possible priority acquisition of other nearby land.

The site enjoys a completely quiet environment (literally in virgin nature), but it is not far from the main spa town of Marianske Lazne which is a huge advantage.

The property is being offered for an estimated market price, according to expert valuation, which was undertaken for this purpose 3/2013, which may be reviewed upon request.

It is a very INTERESTING INVESTMENT OPPORTUNITY (in the case of serious interest it is also possible to buy an arable land next to the organic farming). For further information please do not hesitate to contact me.

*****

EXKLUSIVE INVESTITION – Bungalow am Ufer eines Teiches + BIO Farm mit anliegenden Grundstücken

Wir möchten Ihnen einen interessanten Investitionsverkauf des komplett restauriertes Bungalow und einer Tier-Aufzucht (früher Fasanareal) in Tschechien (Chodová Planá – etwa 10 Km von Deutschland) anbieten.

Der Bungalow ist ein idealer Ort für verschiedene Anlässe (Hochzeit, Silvester, gesellschaftliche und sportliche Veranstaltungen) sein. Diese Gebäude verfügt über ein großes Wohnzimmer, eine voll-ausgestattete Küche und ein Gästezimmer.

Die zweite Gebäude kann zu mehren Zwecken verwendet werden – Fasanerie, Kleintier- Aufzucht (z. B. Geflügel, Hunde, Vögel, Kaninchen), für Volieren, Aufzucht, Pferdezüchtung… Das ganze Areal ist ideal für BIO Wirtschaft, wann sofort mit der Produktion beginnen zu möglich ist. Alle Produkte kann man in Kurorten und in anderen touristischen Lokalitäten oder in Deutschland verkaufen.

Die Immobilie liegt auf dem Grundstück von 28 000m2 (verbaute Fläche ist 4 108 m2).

• Mehrere Zwecken – Unterkunft, Vermietung, Restaurant + Tier-Aufzucht (Hunde, Geflügel, Vogel, Pferden)

• Ideale Lokalität – ruhige Umgebung, trotzdem nicht weit von Deutschland oder Marienbad

• Sofort möglich Produktion Produktionskapazität: z.B. 10 000 Fasanen per Jahr

• Verkaufs-Möglichkeit anliegender Parzellen

• Historische Tiefststände Bankfinanzierung

Bungalow - Restaurant:

Der Bungalow kann als Restaurant genutzt werden. Er ist mit den neuesten Geräten (große Fritteuse, Gefrierschränke, Profi-Gasherd, Konvektor – alles aus Edelstahl) ausgestattet. Die Bar ist mit einer Zapfanlage mit Kühlung bestückt, auch die Gläser fehlen nicht. Ein schöner Kamin, der hier im Mittelpunkt eventuellen Gastraumes steht, heizt das ganze Gebäude. Holzstühle und Tische sind vorhanden und können genutzt werden. Desweiteren steht eine große Dusche mit Massagedüsen zur Verfügung.

Die Wohnfläche beträgt 145 m2.

Der Bungalow ist Richtung Süden ausgerichtet – mit einer schönen Aussicht auf den Teich. In der Nähe befinden sich größere Bäume und ein Wildpark.

Es ist ein idealer Ort für verschiedene Anlässe (Hochzeit, Silvester, gesellschaftliche und sportliche Veranstaltungen) sein. Man könnte hier beispielsweise auch einen kleinen Schießplatz errichten. Das weitläufige Grundstück kann ebenso zu anderen Unternehmenszwecken genutzt werden.

BIO FARM

Das Areal kann zu mehren Zwecken verwendet werden – Fasanerie, Kleintier- Aufzucht (z. B. Geflügel, Vögel, Kaninchen), für Volieren, Aufzucht, Pferdezüchtung… Das ganze Areal ist ideal für BIO Wirtschaft. Alle Produkte kann man in Kurorten und in anderen touristischen Lokalitäten oder in Deutschland verkaufen.

Der bestehende Bebauungsplan erlaubt die Nutzung für landwirtschaftliche Produktion (kleine Produktion, verschiedene Dienstleistungen und Lagerhallen). Erlaubt sind Gebäude für Vieh und Ernte-Produktion, Administration, Management, Wissenschaft und Forschung, Gastronomie.

Das Fasanerie-Gebäude hat ein Satteldach (79 x 12m). Der Zweck war früher Fasanen Aufzucht gedacht und ist dafür angepasst. Hier gibt es Zimmer für die Herstellung und Lagerung der Futtermittel, einen Mitarbeiterraum, Zuchtraum, Brutapparat, Außensilo für Futtermischungen, geräumige Keller, usw. Die Volieren für die Außenaufzucht (etwa 4000 m2) grenzen direkt an Teile der Aufzucht. Die Fasanerie ermöglicht die Aufzucht von bis zu 10 000 Fasanen jährlich. Zehn Hektar des qualitativen Ackerlandes liefert das Futter für die jährliche Fasanenproduktion.

Ein weiteres Gebäude ist eine offene überdachte Hütte aus Holz (1.207 m2), die als Heuboden oder Lager genutzt werden kann – derzeit befinden sich dort Außenvolieren für Fasanen.

Das Areal ist an Strom angeschlossen und verfügt über eine eigene Wasserquelle. Die meisten Parzellen (mehr als 125 Hektar) gehören zum Grundfond der Tschechischen Republik, was einen Vorkauf anderer Parzellen ermöglicht.

Ein großer Vorteil ist, dass sich das Grundstück in absolut ruhiger Umgebung (buchstäblich unberührter Natur) in der Nähe von Marienbad befindet. Die unberührte Natur lockt zum Wandern, Radfahren oder Urlaub auf dem Bauernhof.

Die Immobilien werden zum geschätzten Marktpreis verkauft (Expertenmeinung, die zu diesem Zweck 3/2013 erstellt wurde, kann zu Rate gezogen werden).

Es handelt sich um eine interessante Investitionsmöglichkeit. Bei Interesse ist es möglich zusätzlich ein Ackerland zu kaufen. Für weitere Informationen zögern Sie bitte nicht, mich zu kontaktieren.

*****

ЭКСКЛЮЗИВНАЯ ИНВЕСТИЦИЯ недалеко г. Марианске Лазне – ресторанный объект на берегу пруда, совмещенный с БИО фермой

Предлагаем к продаже вам интересный инвестиционный объект, находящийся в нас.п.Ходова Плана.

Дом может послужить для аренды (свадебные торжества, новогодние и иные праздники, спортивные и прочие мероприятия). Одноэтажный дом располагает залом отдыха, полностью обустроенной кухней и комнатой для гостей. Ферма может использоваться в нескольких вариантах: например, в качестве разведения дичи (птица, мелкая дичь, собаки, кони и т.п.). Целый комплекс идеально приспособлен БИО хозяйству, к производству можно приступить незамедлительно. Продукцию возможно поставлять в близлежащие курортные и туристические регионы или в Германию (10 км).

Недвижимость располагается на земельном участке общей площадью 28 000 м2, включая застроенную площадь 4 108 м2.

• Разнообразные возможности использования объектов: жилищный объект, аренда, ресторан + разведение дичи (домашняя птица, собаки, мелкая дичь, кони)

• Идеальное расположение: спокойная и нетронутая среда несмотря на ближнее расположение к Германии или г. Марианске Лазне

• Возможность незамедлительного производства

• Потенциал производства – например, 10 000 особей фазанов/ ежегодно

• Возможность приобрести прилегающие земельные участки

• Предпринимательская деятельность с помощью дотаций

• Исторические минимумы банковского финансирования

Ресторанный объект:

Домик может служить в качестве ресторанного объекта. Оборудован самой современной техникой (большая фритюрница, морозильники, турбо-плита «PB», конвектомат, все из нержавеющей стали). Бар оснащен стилистическим пивным краном с охлаждением, кружки также присутствуют. Доминантой всего является красивый камин, который отапливает весь дом. Несомненностью являются качественные деревянные стулья и столы. В распоряжении имеется и большой душ с массажными головками. Жилая площадь составляет 145 м2. Дом ориентирован на юг с красивым видом на пруд. Вблизи находятся высокие деревья и заповедник с животными.

Идеальное место для аренды (свадебные торжества, новогодние и иные праздники, спортивные и прочие мероприятия). На территории можно также, например, оборудовать стрельбище, жилищный или туристический объект, био ферму и т.п.Большой земельный участок можно использовать и в дальнейших предпринимательских целях.

Ферма

Текущий проект планировки позволяет использовать территорию в сельском производстве (мелкое производство, производственные и непроизводственные службы и склады). Строения доступны для животноводства и производства сельскохозяйственных культур, администрирования, управления, науки и исследований, услуг общественного питания и т.д.

Строение фермы для разведения фазанов имеет двускатную крышу с размерами приблизительно 79 x 12 м. Ранее строение служило для разведения фазанов и по сегодняшний день к этому приспособлено. В нем находятся помещения для подготовки и хранения корма, помещения для работников, помещения для разведения как такового, инкубаторы, наружный силос для корма, просторные склады и т.д. Часть помещений для разведения переходит в вольеры для наружного разведения (приблизительно 4 000 м2). Ферма способна разводить около 10 000 взрослых особей фазанов ежегодно.

Следующим строением является открытый навес деревянной конструкции площадью 1 207 м2, который может послужить в качестве сеновала или склада; в настоящее время в него встроены вольеры для наружной выводки фазанов.

Весь комплекс подключен к электричеству, имеется собственный источник воды. Большинство близлежащих участков, напрямую соседствующих с фермой, является собственностью Земельного фонда ЧР (более чем 125 га), что позволит при желании приобрести и дальнейшие участки и предоставляет преимущественное право покупки.

Размещение предлагает и другие богатые возможности использования. Объекты находятся в спокойной и абсолютно нетронутой среде, но в то же время недалеко от туристических объектов (например, Марианске Лазне, пивовар в г. Ходова Плана. Потенциал этой в буквальном смысле слова в девственной среде сам по себе взывает к пешей туристике, велотуристике или агротуристике.

Недвижимость продается по ориентировочной рыночной цене на основании экспертного заключения, которое было для этого выдано в марте 2013 года, есть возможность его изучить. Это ПРИВЛЕКАТЕЛЬНАЯ ИНВЕСТИЦИОННАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ. При желании возможно приобрести к данному ареалу и землю для запашки. Для дополнительной информации просим обращаться к нам в любое время.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447378
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha28 000
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.