Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyBludovická, Praha - Letňany

Rezervováno
Bludovická, Praha - LetňanyVybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme světlý byt 2+1 v centru starých Letňan. Jedná se o příjemný, světlý byt v menším bytovém domě s betonovou konstrukcí a zděnými příčkami (ne panel) v klidné části Letňan s výhledem do okolí a školní zahrady. Byt se nachází v 2. patře (ze tří), orientován je na východ a západ.

Byt jsme rekonstruovali v roce 2012 a 2015 (obnova parket, lino v kuchyni, dlažba/obklady na wc a koupelně, obložkové dveře Solodoor, bezpečností dveře Adlo, nové elektrické rozvody…) nová kuchyně je pouze rok stará (Ikea, včetně spotřebičů: lednice s mrazákem, varná deska, trouba, digestoř, myčka, mikrovlnka není vestavná, vyšší pracovní deska – 93cm od země).

Byt má 52m2, dispozičně je řešen jako dva samostatné neprůchozí pokoje a kuchyň. WC a koupelna jsou oddělené, z ložnice je vstup na balkon. V bytě jsou plastová okna se žaluziemi, nové stoupačky.

Ložnice má 16m2, na podlaze lakované parkety, ve výklenku je umístěna vestavná skříň. Ložnice je orientovaná na východ, takže vstáváte s ranním svitem. Z ložnice vedou dveře do kuchyně a do předsíně.

Obývací pokoj má 16,5m2, na podlaze lakované parkety, okna jsou směrovaná na západní stranu – západ slunce je vidět každý den.

Kuchyně má 10m2, je v ní nová linka s vestavnými spotřebiči a stůl pro 4 strávníky (aktuálně 3+miminko), okno na východ.

V předsíni jsou vestavné skříně včetně úložného prostoru v nice, dále vestavěný botník a prostor pro věšáky.

K bytu patří 2 malé sklepy, lze využívat kočárkárnu a kolárnu. Ve sklepních prostorách je také stůl na stolní tenis a dílna.

Na autobus je to 5 minuty pěšky (zastávka Tupolevova nebo Rychnovská), metro pak dalších 5 min busem. Parkování bez problémů. Pěšky lze snadno a rychle také do OC Letňany, Lagoonu (bazén s fitkem), Ice areny s fitkem a ledovým kluzištěm nebo Sportcentra s badmintonem apod.

Byt je v družstevním vlastnictví, družstvo nemá žádné dluhy, stejně tak my nemáme vůči družstvu. V přízemí bytového domu jsou nebytové prostory, které družstvo pronajímá – např. zubní ordinace, thajské masáže, cukrárna, solná jeskyně… Tyto nebytové prostory generují družstvu pěkný vedlejší příjem. Převod do OV je možný, ale zatím jsme neřešili.

Na jaro 2017 je již objednáno zateplení fasády společně s rekonstrukcí balkonů.

Realitní kanceláře - prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447503
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.