Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Obecního dvora, Praha - Staré Město

U Obecního dvora, Praha - Staré MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 950 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný světlý byt 2+kk s malým balkónem, 45 m2 ve čtvrtém patře (zatím bez výtahu - stavba je v jednání) opraveného cihlového domu v klidné ulici v srdci Starého města. Všechna okna bytu jsou otočena na jih a jihovýchod do klidného a zeleného vnitrobloku. Výborná lokalita přímo v centru Prahy, v blízkosti Staroměstského náměstí a Náměstí Republiky, obchodů, restaurací a dalších služeb, výborná dopravní dostupnost – v rámci Prahy 1 lze v podstatě všude dojít pěšky, stanice metra B Náměstí Republiky 5 min pěšky, stanice metra A Staroměstská 10 min pěšky.

Dispozice 2+kk se skládá z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, ložnice, koupelny a technické místnosti. Byt je vybaven kompletně zařízenou na míru vyrobenou kuchyní včetně všech spotřebičů - lednice, varná deska, trouba, myčka nádobí. V obývacím koutě je rozkládací pohovka a skříňka na TV. V ložnici je umístěna dvojpostel 160 x 200 cm a velký vestavěný pracovní stůl pod oknem. Z ložnice se vychází na balkon. Pračka je umístěna v technické místnosti. V bytě je dostatek úložných prostor - na míru vyrobené vestavěné skříně v předsíni a v ložnici plus uzavřená technická místnost. Osvětlení v LED, úsporný plynový kotel se zásobníkem. Možnost připojení k internetu přes O2 nebo místního kabelového operátora (základní připojení k internetu zahrnuto v zálohách).

Nájemné činí 20 000 CZK/měsíc plus zálohy na poplatky 4 950 CZK/měsíc.

Byt je k dispozici od 1.6.2020.

Radi bychom předem upozornili, ze v bytě neumožňujeme další pronájem třetím osobám.

Modern freshly renovated one bedroom apartment, 45 m2 located on the fourth floor (no elevator yet). All windows of the apartment face a quiet green courtyard (southwards). Great location right in the Prague city centre, close to the Old Town Square and to all amenities (shops, restaurants, bars, services), walking distance to the metro stations Namesti Republiky (5 mins) and Staromestska (10 mins). It is easy to reach anywhere within the city centre on foot from the apartment.

The apartment consists of a living room with a kitchen area, a bedroom with a small balcony, a bathroom and a technical room. The kitchen is completely new and fitted with all appliances – refrigerator, cooktop, oven and dishwasher. In the living room there is a sofa and a TV table. The bedroom has a queen size bed (160 x 200 cm) and a large built-in office table. There is a lot of storage space in the apartment – built-in closets in the hall, in the bedroom and the technical room.

The washing machine is placed in the technical room. It is possible to connect to the Internet through O2 or a local cable provider.

The rent is 20 000 CZK/month plus utilities (4950CZK/month - house maintenance, advances for water, electricity, gas and internet connection).

The apartment will be available from 1 June 2020.

I would just like to note in advance that the rental contract does not allow any sort of sub-lease to third parties.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447506
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDHaštalské náměstí
🚶 127 m (2 min)
Pošta
🚶 288 m (3 min)
ObchodŽabka
🚶 91 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 241 m (3 min)
Restaurace
🚶 116 m (1 min)
Lékárna
🚶 259 m (3 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 285 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 381 m (5 min)
SportovištěSquash Haštal
🚶 212 m (3 min)
Hřiště
🚶 176 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.