Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyParléřova, Praha - Střešovice

Parléřova, Praha - Střešovice
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dobrý den,

z důvodu stěhování do většího bytu se nabízí možnost pronajmout si tenhle nádherný prostor od 15.11.2016 případně od 1.12.2016. Jsme nájemníci a majitel nás poprosil najít za sebe náhradu. Veškeré detaily budete domlouvat přímo s ním.

Prosím v případě zájmu nám napište něco málo o sobě a informaci předáme majiteli.

Po otevření bytu vás uvítá malá předsín, ideální prostor pro boty a zrcadlo. Napravo šatník a nalevo komora pro potraviny. celý byttvořen otevřenou místností s esteticky a funkčně umístněnou předělovací příčkou uprostřed,která opticky rozděluje místnost na dvě části.

První z nich je obývací prostor s menší, ale plně funkční kuchyní s prostorem pro malou lednici a dotykovou varnou deskou. Dostatek místá nám umožnil umístnit sem velký jídelní stůl, pohovku, komodu s prostorem na ranní jogu.

V druhé části bytu máme manželskou postel, větší skřín a u dveří do koupelny s malým umývadlem, sprchovým koutem a WC je hned u dveří zabudovaný policový systém, hezky ladící k čistým liniím interiéru.

Byt je pod střechou a vytváří tak zajímavý a netradičně řešený prostror s klenbou která plynule přechází do velikého okna tvořícího téměř 3/4 z plochy bytu.

Duši pohladí i výhled z postele přímo na kostel svatého Norberta, který je každý večer osvětlen a dotváří tak příjemnou atmosferu bytu.

Podzimní procházky na Petřín, Pražský hrad, nebo Strahovský klášter kam se pomalou chůzí dostanete do 10 minut, Koupaliště Petynka přes silnici a výborné dopravní spojení, električka č 22, 25 a autobus na zastávky Dejvická a Hradčanská a plná občanská vybavenost.

Internet je přes WIFI v ceně. Připravena i možnost k zavedení vlastního internetu od jiného poskytovatele.

Jako bonus, malý sklep kam se vejdou 2 kola.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447549
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.