Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNad úžlabinou, Praha - Malešice

Nad úžlabinou, Praha - MalešiceVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný, nový, barevně řešený zařízený byt 2+kk (49m2 + 18m2 terasa) v 17. patře novostavby. K bytu náleží velké garážové stání v podzemí budovy a sklep, v domě je výtah. Přístup do domu i garáží je omezen čipovými kartami.

Byt se nachází v klidné ulici Nad Úžlabinou (součást developerského projektu ByTy Malešice) uprostřed zeleně, 1 min od nového Malešického parku, s dobrou dostupností do centra, max. 20 min. Autobus (zast. Hotýnská č.: 133, 163, 188, 509), tramvaj (zast. Solidarita č.: 5, 7, 13, 55), případně metro A (zast. Želivského).

Byt je vybaven: kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednička, trouba, varná deska, myčka, digestoř), jídelní stůl se židlemi, dřevěné podlahy, dlažba, okna se žaluziemi, osvětlení, koupelna s WC je vybavena potřebným nábytkem a automatickou pračkou, v předsíni prostorné skříně, botníky, věšák.

Byt je velmi světlý, orientovaný na severovýchod, s úchvatným výhledem do širokého okolí a zeleně. Možnost kabelové televize a rychlého internetu od UPC.

V těsné blízkosti se nachází Lidl, Iceland, kavárna, bio obchod, vinárna, restaurace, wellness a posilovna, banka, pošta, pekárna.

Cena: 16 000,- Kč (nájemné) + 2 000,- Kč (garáž. st) + poplatky 3 000,- Kč

Byt je k dispozici ihned.

Prohlídka je možná po domluvě.

Ideální pro jednotlivce nebo pár. Byt je k dispozici pouze k dlouhodobému pronájmu 1 rok a více. Budeme vděční za sdílení a doporučení.

Zajímavé odkazy:

http://www.bytymalesice.cz/2etapa/okoli

http://www.bytymalesice.cz/2etapa/projekt

We offer for rent a new, colorful and furnished 2-bedroom apartment (49 m2 + 19 m2 terrace), on the 17th floor. The apartment has big parking place under the building and cellar. Building has elevators. Access to the building and the garage is restricted by access cards.

The apartment is located in a quiet Nad Úžlabinou street in the middle of green surroundings (part of ByTy Malesice project), 1 min from new Malešický park, with easy access to downtown, max. 18 min. The bus stop: Hotýnská (No.: 133, 163, 188, 509), tram stop: Solidarity (No.: 5, 7, 13, 55) or the metro A: (Želivského station).

The apartment is furnished: kitchen with appliances (fridge, oven, cooker, dishwasher, hood), dining table with two chairs, wooden floors, tiles, windows with shutters, lighting, bathroom WC is equipped with necessary furniture and a washing machine in the hall is spacious wardrobe, shoe compartment, hanger.

The apartment is very bright, facing northeast, with amazing view of whole Prague, overlooking the green. Possibility of cable television and fast internet from UPC.

V těsné blízkosti se nachází Lidl, Iceland, kavárna, vinárna, restaurace, wellness a posilovna, banka, pošta, pekárna.

In close proximity is Lidl, Iceland, café shop, wine bar, bio shop, restaurant, wellness and fitness center, bank, post office, bakery.

Price: 16 000, - CZK (rent) + 2 000,- (parking) + utility fees3000, - CZK

The apartment is available immediately

The tour is possible after agreement.

Perfect for individual or couple. The apartment is available for rent minimum 1 year and more.

Interesting links:

http://www.bytymalesice.cz/2etapa/okoli

http://www.bytymalesice.cz/2etapa/projekt

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447629
Dispozice2+kk
Podlaží17
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.