Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 209 m² bez realitky4456, Jiříkov - Křížov u Sovince, Moravskoslezský kraj

4456, Jiříkov - Křížov u Sovince, Moravskoslezský kraj
Cena469 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 989 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej domu se zastavěnou plochou 209 m2 a pozemkem o výměře 5355 m2. Jedná se o velice klidné a slunné místo na okraji vesnice v bezprostřední blízkosti lesa. Dům v původním stavu s odhadovaným stářím 110 let byl v posledních letech využíván pro účely rekreace.

V přízemí centrální chodba s kuchyní a větším pokojem, v nadzemním podlaží jedna velká a jedna malá ložnice. Zbylou část budovy tvoří dnes nevyužívaná bývalá hospodářská část. K dispozici elektřina a stará studna. Pro budoucí užívání doporučeno provést rekonstrukci dle vkusu a potřeb nového majitele

Vyzdvihnout je třeba naprosté a do budoucna zaručené soukromí. Ovšem za kopcem se nachází turisty hojně navštěvovaný hrad Sovinec, Rešovské vodopády nebo pohoří Hrubého Jeseníku. V zimním období je naopak možnost lyžování v nedalekých střediscích nebo i běžecké stopy dostupné přímo ze zahrady pozemku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447635
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha209
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.