Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyNad Paloučkem, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Rezervováno
Nad Paloučkem, Beroun - Beroun, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč


Nabízíme pronájem pěkného plně vybaveného bytu 2+kk v klidné části Berouna v ulici Nad Paloučkem - atraktivní lokalita s dobrou dopravní dostupností (rychlý nájezd na D5,Praha - Zličín 15min), v blízkosti koupaliště, tenisové kurty, fitcentrum s restaurací, les a nákupní centrum.

Byt o rozloze 58 m2 se nachází se ve 3. NP, náleží k němu sklep s ocelovými dveřmi (pro pohodlné umístění 2 jízdních kol a sportovního vybavení), v domě společná kočárkárna. Dostatek parkovacích míst u domu.

Vybavení: kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a sklokeramickou deskou, jídelní stůl, židle, rozkládací rohová sedací souprava, konferenční stolek, televizní stěna, prostorná vestavěná skříň s věšákem a botníkem na chodbě, prostorná skříň v ložnici. Samostatné WC s umyvadlem, koupelna s vanou a vestavěným koupelnovým nábytkem, s pračkou dle dohody. TV rozvody v domě, nejlevnější nabídka internetu 15/10 Mbit/s za 250 Kč, možné zprostředkovat.

Nájem činí 9.800,- Kč/měs., poplatky za energie 3.600,- Kč/měs.(uvedená cena včetně přeplatků), vratná kauce 15.000 Kč, v případě vybaveného bytu 2 nájmy).

Prohlídky jsou možné po tel. dohodě. Napište zprávu, odpovíme.

K dispozici od 1.12.2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447770
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.