Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyU Soudu, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

U Soudu, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 712 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji slunný byt v družstevním vlastnictví o dispozici 3+kk, 65 m2, 3 NP, novostavba v projektu Nová Poruba, ulice U Soudu 6198/29. Anuita zcela splacena. Jedná se o krásný a oblíbený bytový dům. Byt se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyní, předsíně, chodby a 2 ložnic. Součástí prodeje je vybavená kuchyňská linka (lednice, trouba, digestoř, sklokeramická deska), vestavěný nábytek v předsíni a skříň v ložnici. Byt se prodává jako nevybavený. Součástí bytu je také komora na patře (2 m2), sklep (4 m2), 2 balkony a garážové stání. V koupelně se nachází vana, WC zvlášť. Okna jsou orientována na jihozápad. Nízké měsíční náklady ve výši 4320 Kč + elektřina.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, hypermarket. Skvělá dopravní dostupnost, zastávka tramvaje 2 min. Příjemný byt pro klidné rodinné bydlení, popř. jako investice na pronájem. K dispozici ihned. Pro více informací či sjednání prohlídky se na mě neváhejte obrátit.

Very nice flat 3+kk for sale. Third floor, 65 m2. New development, street U Soudu 6198/29. The flat has living room with equipment kitchen (fridge, oven, ceramic hob), 2 bedrooms, corridor, bathroom and toilet separately. Part of flat are 2 storage spaces, two balconies and secure parking place. Very low monthly fees 4320 Kč + electricity. Very nice and popular area, close to tram stop (2 minutes by walk), near are Hypermarket, hospital, University, center of city. Nice apartment for family or for investment. For more informations please feel free to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447849
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.