Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 118 m² bez realitkyMěsíční, Praha - Uhříněves

Měsíční, Praha - Uhříněves
Cena5 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nový řadový rodinný dům v hezké lokalitě - Praha Uhříněves (dokončení listopad 2007). Dvoupodlažní 4 + kk s celkovou obytnou plochou 118 m2 včetně terasy (3,5 m2). Přízemí je tvořeno obývacím pokojem s kuchyňským koutem, technickou místností, komorou a odděleným WC. Moderní kuchyň je vybavena vestavěnými spotřebiči.

V patře domu jsou 3 pokoje (13m2 + 3m2 šatna; 11 m2; 11 m2), koupelna s WC, vanou a prostorným sprchovým koutem. Ve všech pokojích plovoucí podlahy, v chodbách dlažba.

Dům je vybaven centrálním vysavačem jak na suché tak mokré vysávání. U domu menší zahrada 75 m2 situovaná na jihozápad s vchodem přímo z obývacího pokoje. Parkování v garáži. Jedno parkovací místo před garáží.

New attached family house in nice locality – Prague Uhříněves (finished in November 2007). There are 2 floors (4 + kitchen corner) with the total of 118 m2 floor space including small terrace of 3.5 m2. Ground floor is composed by living room with kitchen corner, utility room, closet, and separate WC. Fashionable kitchen is supper equipped.

First floor is composed by 3 bedrooms (13m2 + 3m2 changing room; 11 m2; 11 m2), bathroom with WC, bath-tube and spacious shower-room.

The house is equipped by central vacuum cleaner for both dry and wet cleaning. There is smaller garden of 75 m2 with the orientation to southwest and direct access from the living room. Garage for one car and one parking place in front.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu44806
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha118
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.