Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu nový byt 1+kk v Medlánkách. Plocha bytu 36,6 m. Byt je vybaven kuchyní, postelí, stolem a dvěma židlemi. Krásná koupelna. K dispozici sklep. V blízkosti Technologického parku. Dobrá dopravní dostupnost (trolejbus č. 65, tram č. 1). Kousek za domem je přírodní park Baba (cyklistika, sportovní vyžití). Vratná kauce je jeden měsíční nájem. Záloha na energie 1500Kč měsíčně.

A brand new flat 1+kk to rent in Medlánky, 36,6m. The flat is equipped with a kitchen, a bed, a table and two chairs. A cellar available. Situated close to the Technology park (IBM, Motorola, Fei) and the VUT university. Good traffic availability. A nature park "Baba" almost behind the house - nice for biking, jogging etc. The rent is CZK7000 per month + energy (cca CZK1500 per month). An advanced deposit caution equals the amount of one rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu44809
Dispozice1+kk
Podlaží3
Plocha37
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.