Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyAdamova, Praha - Veleslavín

Rezervováno
Adamova, Praha - VeleslavínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné23 900 Kč

+ Poplatky za služby6 100 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nový moderní plně zařízený byt v novostavbě bytového domu nacházející se 50 m od vstupu do stanice metra Nádraží Veleslavín. Byt je ve 4.patře a má výměru 49 m2. Dispozice bytu: obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou značky HANÁK, ložnice s vestavěnými skříněmi a postelí, koupelna a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi. Garážové stání v suterénu objektu je zahrnuto v ceně nájmu. Na oknech jsou externí hliníkové žaluzie.

Klidné bydlení s výbornou dopravní dostupností do centra i na letiště (12 min). V docházkové vzdálenosti je přírodní park Divoká Šárka a koupaliště Džbán.

Byt je plně vybaven nábytkem vyrobeným na míru dle návrhu bytové architektky. Součástí nájmu je kompletní vybavení bytu zahrnující: sedačku, knihovnu, vestavěný nábytek, jídelní stůl a židle, plochou TV SONY LCD, pračku SAMSUNG, kávovar Nespresso, vysavač, kompletní sada nádobí, ložní prádlo, ručníky, atd. V bytě je zajištěno připojení na vysokorychlostní WiFi internet. Servisní poplatky a zálohy za energie zahrnují veškeré náklady spojené s provozem bytu včetně internetu.

Nastěhování možné od 18.3.2023, prohlídky možné po dohodě téměř kdykoliv.

We are renting a new modern fully equipped apartment in a newly built apartment house located 50 m from the entrance to the metro station Nadrazi Veleslavin (line A). The apartment is located on the 4th floor and leasable area is 49 m2. Disposition: living room with fully equipped kitchen made by HANAK, bedroom, bathroom and entry hall with built-in wardrobes. Parking space located in the basement is included in the rent. Windows are equipped by external sunblinds.

Quiet living with excellent transport links to the city center and the airport (12 min). Within walking distance is natural park Divoka Sarka and lake Dzban.

The apartment is fully equipped with custom-made furniture designed by interior architect. Apartment is fully equipped including: a seat, library, built-in furniture, dining table & chairs, flat TV screen SONY LCD, a washing machine SAMSUNG, Nespresso coffee machine, vacuum cleaner, dishes, cutlery, bed linen, etc. There is a possibility for for fast and strong Wifi connection to the Internet.

Available from March 18th, site viewings are available upon previous request almost anytime.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448142
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 3. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 144 m (2 min)
PoštaPraha 616
🚘 1 924 m (5 min)
ObchodHello!
🚶 153 m (2 min)
BankaCitibank
🚘 1 018 m (2 min)
RestauracePizza Hut
🚶 255 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 147 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Vokovice
🚶 344 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Vokovická
🚶 454 m (5 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚶 655 m (8 min)
Hřiště
🚶 404 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.