Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyPenízovková, Praha - Pitkovice

Penízovková, Praha - PitkoviceVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Byt je k nastěhování okamžitě a proto preferuji zájemce, kteří se mohou nastěhovat okamžitě. Minimální délka pronájmu je jeden rok, kauce dva měsíce. Hledáme čistotného podnájemníka či bezdětný pár, kteří nekouří a nechovají mazlíčky!

Nový byt o dispozici 2+kk se nachází v Nových Pitkovicích, ve vrchním (3.podlaží, s výtahem), o rozloze 56m2 s terasou o rozloze 42 m2, byt je stylově zařízený, kuchyň od fa Hanák se spotřebiči Bosch (indukční deska, mikrovlná trouba, horkovzdušná trouba a myčka), dvojtou lednicí Liebherr s vinotékou a mrazákem, TV a DVD set Samsung, pračka Samsung (7kg, A+++), nábytek Ikea.

Byt se skládá z chodby, koupelny, ložnice, šatny, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou. Součástí bytu je venkovní parkovací stání. Byt má skvělý výhled a nachází se v klidné lokalitě s dobrou dostupností služeb (Čestlice, Průhonice, Uhříněves).

Apartment is available immediately and we are looking for tenant who can move in asap. Minimum length of rent is one year, two months deposit required. We are looking for tidy professional person or couple without children, non-smokers and no pets!

New one-bedroom apartment is for rent in Nové Pitkovice. Apartment is located on the top/3rd floor (with elevator). Size of the apartment is 56m2 and size of the terrace is 42 m2. Apartment is stylishly furnished with the kitchen from Hanák, with appliances from Bosch (induction hob, microwave, oven and dishwasher) and double fridge from Liebherr with wine fridge and freezer, TV a DVD set Samsung, washmaschine Samsung (7kg, A+++), furniture from Ikea. Apartment consists of hall, bathroom, bedroom with walk-in closet and living room with kitchen corner and dining area. Included with the apartment is a parking space. Apartment has a great view, lies in quite area with good availability of services (nearby Čestlice, Průhonice, Uhříněves).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448205
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.