Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+1 • 150 m² bez realitkyBaarova, Teplice - Teplice, Ústecký kraj

Baarova, Teplice - Teplice, Ústecký kraj
Cena3 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásny pětipokojový byt 150 m. v podílovém spoluvlastnictví z převodem do OV na kupujícího. V prvním patře řadové vily. Byt je větší časti po rekonstrukci, nova kuchyňská linka. V šatně je přívod vody, v koupelně vana, v předsíni kombinovaný kotel. Za domem společný dvorek, pod okny zahrádka. Velka terasa do ulice, menší do dvora. Byt je slunný ma 2 sklepy a další v přístavku na dvoře. Minimální měsíční náklady na byt. Vedle Šanovského parku do školky 5 min pešky, do školy 8 min. Nádraží 5 min.

Buy a beautiful five-room apartment 150 m. In the co-ownership share from transfer to OV to the buyer. On the first floor of a row villa. The apartment is a bigger part after reconstruction, new kitchen. In the cloakroom there is a water supply, in the bathroom a bath, in the hall a combined boiler. Behind the house, a courtyard, under the garden windows. Big terrace to the street, smaller to the yard. The apartment is sunny with 2 cellars and another in the annex in the yard. Minimum monthly cost of an apartment. Next to the Shanski Park to the nursery 5 min on foot, to the school 8 min. Railway station 5 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448278
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.