Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 108 m² bez realitkyVýchodní stráň, Předboj - Předboj, Středočeský kraj

Východní stráň, Předboj - Předboj, Středočeský krajVybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodam rodinny dům na okrajii prahy v obci Předboj, vzdálené po rychlostni komunikaci č:9 ,smer Ďáblice, pouhých 10 km / 10 min. jízdy autem. Případně do Holešovic o 5min. déle z kopečka, kde i ústí Vjezd tunelu Blanka, tudíž, dojíždění ani pro lidi, co pracuji na Smíchově a jeho okoli! to nebude problem Ulice ( i Předboj samotná) patří do velmi poklidneho stylu života. Vesnice je krásně udržovaná, stále se rozvíjející a nabízejíci plno možných způsobů vyžití! Ulice, kde se nachází dům, je slepá a dokola průjezdná, tudíž od ruchu bežné komunikace, úplně oddělená! Krátkou uličkou mezi domy, cca max 400m se odemne dostaneme na Krásné fotbalové hřiště, kde jeho součástí je tenisový a volejbalový kurt, který se momentálně ještě zvětšuje, , pro více sportovních vyžití.

V obci jezdi spoj na stanici metra Ládví,i Kobylysi. Autobus jezdí, jako klasická mhd.

Dům, který nabízím k prodeji,3+1 o zastavěné ploše 108m2 a užitkové 80m2, a výměře pozemku 691m2 je to novostavba zkolaudovaná v roce 2010, . Dům ma izolacni vlastnosri spíse naddimezovany( stavěl jsem si ho pro sebe!) než , že by se na něčem šetřilo! Dokonale odizolovana podlaha, strop má 45cm sklené vaty, zdi jsou z ytongu 37,5cm na kterém je ješte 10cm ploystyrenu, to je potažené do lepidla a perlinky. Na každém okně i vstupních dveřích jsou alu rolety a to v zimě , k zamezemí tepelných ztrát a také nutno neopomenout, bezpečnostní fakt. (a ani případný hluk se tím velice redukuje na minimum a to ať už zvenčí dovnitř. Ovládaji se lelektricky.U domu je také připravena na zahradě ohrada z betonu ( dopředu, aby se tam pak bygr nemohl třeba dostat), ve které je prozatimní malý bazén je ale plánovaná skořábka se zastřešením, mela ještě počkat.

Vedlle bazenu a rohu domu navazuje pěkná a prostorná garáž , kde se v pohodli, za sebou vejdou dvě plnohodnotné limiuziny strědní třídy. Garáž má 6*12 m a dá se také velice slušně využit jako sklad, pro zbozi k podnikání. Na garáž navazuje malý přístřešek,kam se vejde vozík za automobil i samotný auto nemá problém pod něm zaparkovat. . Trávník, má svojí závlahu, která čerpá vodu z nádrže, která je zakopaná v rohu zahrady, není vidět, ale má 9m3 a stékají do ní všechny okapy, jak z baráku , tak garáže. Tudíž se nemusíte o nic starat a trávník budete mit úžasný! V domě je elektrokotel a také krbová kamna. Dům jsem předimenzoval, co se týče zateplení, tak sám o sobě musí být pro výtop idealni!. Dům má glazurovane tašky, aby i za 20 let vypadala střecha stále jako nová! Na dvoře okolo domu máte maximální soukromý, přední plot je dostatečně vysoký a na zahradě máte výhled do rosotucích tůjí, i tak jsou tam vidět ze zahrady většinou jen špičky domů a i ty brzo zarostou tůjemy. Taky je v obci mateřská školka a miniobchůdky

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448393
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha108
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.