Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 6 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Na Hřebenkách, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné1 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


SKLAD - Pronajmu nebytový prostor v residenčním domě s 24 hodinovou ostrahou, recepcí hned při vjezdu do budovy a kamerovým systémem ve všech prostorech. V domě bydlí prémioví klienti, místo je tudíž nadmíru bezpečné. Prostor se nachází v podzemních garážích, vstup je zajištěn dálkovým ovladačem, a proto je uskladňování i odvážení věcí velice jednoduché. Pronajímaný prostor, je využitelný jako malý sklad, sklep, vinný sklep, ba dokonce pro zaparkovaní motocyklu na zimu.

Pro případné dotazy Mne neváhejte kontaktovat

I lease a non-residential space in a residential building with a 24-hour security guard, reception at the entrance to the building and a camera system in all areas. The house is home to premium clients, so the place is extremely safe. The space is located in underground garages, the entrance is secured by the remote control, and therefore the storage and weighing of things is very simple. The rented space is usable as a small warehouse, cellar, wine cellar, and even for parking the motorcycle for the winter.

For any questions, please do not hesitate to contact me

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448571
DispoziceOstatní
Dostupné od7. 1. 2020
Typ budovyOstatní
Plocha6
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.