Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyPod višňovkou, Praha - Krč

Rezervováno
Pod višňovkou, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme plně zařízený byt po částečné rekonstrukci v přízemí rodinného domu se zahradou v Praze 4 - Krči. Místo je kousek od metra C (Pankrác, Budějovická), kde jsou nákupní centra, kavárny, restaurace, pošta, poliklinika, městský úřad, kanceláře... V opačném směru Obchodní centrum Novodvorská Plaza. Doslova za rohem je pizzerie s kavárnou a o kousek dále McDonald's a čerpací stanice s obchůdkem, obojí non-stop. V docházkové vzdálenosti jsou též Krčský, Kunratický a Michelský les a Thomayerova nemocnice. Veřejná doprava v docházkové vzdálenosti: zastávka Višňová (bus 121) 80 m, vlaková zastávka Praha-Krč 500 m, zastávka Zálesí (bus 106, 117, 139, 150, 196, 510, budoucí metro D) 550 m.

Byt je 2+kk+šatna a má celkovou výměru 50,8 m2. První pokoj je průchozí a je vybavený jako kuchyně (se zcela novou linkou, kachličkami a podlahou) s patrem na spaní, což zvětšuje prostor, který je k dispozici pod ním (budete-li spát nahoře), nebo případně na něm. Druhý pokoj je pojatý jako obývák a pracovna a je zařízen v nádherném starožitném stylu. Součástí bytu je dále prostorná šatna, kterou Vám budou přátelé závidět, a nakonec koupelna se sprchovým koutem, WC, bojlerem a pračkou. Všechny místnosti jsou čerstvě vymalovány.

Okna v místnosti s postelí jsou vybavena roletami, takže můžete i v Praze spát v dokonalé tmě a tichu. Nevyhovuje-li Vám postel, do které musíte po schodech, je samozřejmě možné si pořídit vlastní normální postel (pak je možné odmontovat schody, aby nezabíraly místo, a patro budete mít třeba jen jako úložný prostor).

Kuchyně je vybavena spotřebiči (nový plynový sporák kombinovaný s elektrickou troubou, chladnička s mrazničkou, myčka, konvice). Z oken bytu je výhled do zahrady (S, V) a dvora (Z).

Na zahradě je posezení s grilem a pískoviště a houpačka pro děti (zahradu možno využívat po dohodě s majiteli -- rodina se dvěma dětmi bydlící v patře). Venku potkáte menšího přátelského pejska. Na dvoře je místo na parkování jednoho osobního auta (za příplatek 500 Kč / měsíc).

Cena 13.500 Kč měsíčně zahrnuje nájemné i veškerou spotřebu elektřiny, plynu a vody, ústřední topení, WiFi internet i další poplatky (nejsou totiž udělané oddělené měřiče, proto volíme paušál pokrývající předpokládanou průměrnou spotřebu). Při podpisu smlouvy požadujeme složit vratnou kauci (jistotu) ve výši 2 nájmů, tj. 27.000 Kč. Bude-li s Vámi bydlet zvířátko, kauce budou 3 nájmy, přičemž ten jeden navíc na požádání vrátíme po 6 měsících, bude-li vše bez problémů (žádné poškození, neshody či pozdní platby). Smlouva je na rok s automatickým prodlužováním v případě vzájemné spokojenosti.

Preferujeme nekuřáky. Děti vítány. Zvířata nejsou problém (ale viz kauce výše), jsou-li malá, vychovaná a nekonfliktní.

Byt je k dispozici k okamžitému nastěhování.

V plánku je červeně vyznačen nabízený byt, zeleně sdílené prostory (vstup, chodba, druhé WC) a šedivě nedostupná místnost (není součást bytu).

Offering for long-term rent a fully furnished apartment, just after a partial renovation, in the ground floor of a family house in Prague 4 - Krč, close to the Pankrác and Budějovická metro stations with shopping, restaurant, cafés, post office, office buildings, municipal office, medical center... In the other direction, there is the Novodvorská Plaza shopping center. A pizzeria+café is literally around the corner, and a little farther there is a McDonald's and a petrol station with a small grocery store, both open 24/7. There are also forests within walking distance (Michelský and Kunratický les, Velký háj), and the Thomayer's Hospital. Public transport options within walking distance: Višňová bus stop (bus 121) 80 m, Praha-Krč train station 500 m, Zálesí bus stop (bus 106, 117, 139, 150, 196, 510, future metro D) 550 m.

The 2+kk+cloakroom apartment has a total floor area of 50.8 m2. The first room is equipped with a brand new kitchen unit, new floor and tiles, and a raised bed, which gives you extra precious usable space below (if you sleep in it) or storage space on top (if you don't). The second room is conceived as a living room and a study room and furnished in beautiful antique style. The entrance to the living room is through the kitchen. In addition, there is a spacious, very practical cloakroom that will be an object of envy to visiting friends, and finally a bathroom with a shower, a toilet, a water heater and a washing machine. All rooms are freshly painted.

There are windows blinds on the windows in the room with the bed, so even in Prague you can sleep in total darkness and silence. If you don't like sleeping in a bed that you need to enter via stairs, of course you can place your own ordinary bed. In that case, the stairs can be detached and removed to reclaim the space, and you can use the bed as extra storage space.

The kitchen is fully equipped with appliances (a new gas stove + electric oven, refrigerator + freezer, dishwasher, kettle). Windows are facing the garden (N, E) and the courtyard (W).

The garden has a place for barbecue and a sandpit and a seesaw for children (usage subject to agreement with the family living upstairs). A small and friendly dog lives outside the house. There is place to park one car in the courtyard (at an additional cost of 500 Kč / month). The house owner’s family of four (with two kids) lives upstairs.

The total price of 13500 CZK a month includes the rent and all electricity, gas, water, central heating, WiFi internet and other fees (there aren't any separate meters, so the price is chosen to cover expected average consumption). We require a refundable deposit of 2 monthly rents, i.e. 27000 CZK, payable upon contract signature. If you have a pet, the deposit will be 3 monthly rents and we will refund the extra one after 6 months on request if there is no damage, disagreements or late payments. The contract is for a year, with automatic renewal in case of mutual satisfaction.

Non-smokers preferred. Kids welcome. Pets are fine (with the extra deposit, see above) if they're small, house-trained, well-behaved and will be friendly with the family dog.

Available immediately.

In the ground floor plan, the red area is the offered flat, green is a shared space (entrance, hallway, additional toilet), and gray is not accessible (not a part of the flat).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448600
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha51
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.